Telecinco líder del diumenge a Catalunya

Jorge Lorenzo es va imposar a Dani Pedrosa a la cursa disputada ahir al circuit de Montmeló.

Jorge Lorenzo es va imposar a Dani Pedrosa a la cursa disputada ahir al circuit de Montmeló.

Gràcies als esports, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya. En primer lloc, la cursa de MotoGP celebrada ahir al Circuit de Catalunya va ser l’espai més vist del dia amb un 35,6% de quota de pantalla i 654.000 espectadors, apujant l’audiència que va assolir la carrera precedent de Moto2, (364.000 i 33,6% de share). Molt bones dades per la cadena de Mediaset que dia rere dia, augmenta l’audiència del motociclisme i registra dades semblants a les que aconseguia TVE amb el mateix producte. Per la seva banda, el futbol també va ser protagonista a Mediaset amb la “nocturna” Copa Confederacions. El partit entre Espanya i l’Uruguai va registrar un excel·lent 37,1% de quota de pantalla i 570.000 espectadors, convertint-se en el segon espai més vist del dia.

Sense deixar el món esportiu, TV3 també va oferir un esdeviniment amb bons resultats: el quart partit de la final de la Lliga Endesa de bàsquet va aconseguir un bon 346.000 espectadors i un 18,1% de quota de pantalla. A aquesta dada se li ha d’afegir els 125.000 seguidors de La1.

El reportatge d'ahir el "30 minuts", titulat "Penjats @ Internet" va ser l'espai més vist del prime time.

El reportatge d’ahir el “30 minuts”, titulat “Penjats @ Internet” va ser l’espai més vist del prime time.

Pel què fa a la franja del prime time, destaca la bona dada del “30 minuts” de TV3. El veterà programa informatiu va assolir un bon 13,9% de quota de pantalla i 424.000 espectadors amb l’entrega titulada “Penjats @ Internet” i no va tenir rival. En segon lloc hi trobem les dues propostes cinematogràfiques de la nit: la d’Antena3, “Salvando las distancias” amb 347.000 espectadors i un 12,2% de share i la de La1: “El Intercambio” (344.000 espectadors i un 12,7%). A molta distància, “El objetivo de Ana Pastor” no acaba d’enganxar a l’audiència i ahir només va poder registrar un discretíssim un 7,6% de share i 229.000 seguidors. Davant seu, un altre partit de futbol, en aquest cas entre les seleccions de Mèxic i Itàlia a Telecinco, va assolir un 8,2% de share i 230.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 16 DE JUNY:

Com hem vist, Telecinco es va alçar amb la primera posició del dia a més de 3 punts de distància de TV3. “La nostra” s’imposa a Antena3. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro, la qual s’imposa, precisament, a la cadena d’Atresmedia. FdF va ser la temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 14,8%
  • TV3: 11,2%
  • Antena 3: 10,5%
  • La 1: 8,1%
  • Cuatro: 5,6%
  • La Sexta: 3,7%
  • FdF: 3%
  • La Sexta 3: 2,5%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: