“Crackòvia” i “Águila Roja” líders del prime time

"Crackòvia" va ser el programa més vist de la nit.

“Crackòvia” va ser el programa més vist de la nit.

Un dilluns més, “Crackòvia” es va convertir en el programa més vist de la franja del prime time. L’entrega d’ahir, tot i ser un recopilatori dels millors moments de la temporada, va assolir un 15,2% de quota de pantalla i 517.000 espectadors de mitjana. Encara que aquests registres queden molt lluny dels seus habituals resultats, la sàtira esportiva va liderar la primera part del prime time. Paral·lelament, els de Minoria Absoluta es van imposar a un altre veterà espai. “El Intermedio” de “El Gran Wyoming” va aconseguir un 10,4% de share i 340.000 seguidors, lluny però, del programa de TV3.

"Águila Roja" segueix aconseguint bons resultats.

“Águila Roja” segueix aconseguint bons resultats.

Tot i el lideratge a la primera part de la franja, “la nostra” va tornar a perdre la primera posició gràcies als bons resultats de la sèrie “Águila Roja”. La ficció de La1 en el seu comiat de la temporada, va dominar la seva franja amb un excel·lent 16,2% de quota de pantalla i 481.000 espectadors, situant-se a 6 dècimes de l’opció de TV3. L’ens públic sembla que no ha encertat amb la segona temporada de “Gran Nord”, ja que la ficció catalana es va quedar molt lluny de La1 amb un 10,2% de share i 306.000 seguidors. Un altre dia, discrets resultats de la sèrie protagonitzada per Roger Coma i Aina Clotet. De fet, fins i tot, “Gran Nord” va veure amenaçada la seva tercera posició com a conseqüència de les bones dades que va aconseguir ahir “El Mentalista”. La sèrie nord-americana va assolir un bon 9,2% de share i 297.000 espectadors. Igualment, hem de destacar la bona acceptació d’una de les últimes entregues d’“Un príncipe para Corina”. L’espai de Cuatro va aconseguir una de les seves millors dades a Catalunya amb un 8,8% de share i 219.000 seguidors. Finalment, el “TN vespre” va ser l’espai més vist del dia a Catalunya amb un 23,3% de quota de pantalla i i 655.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 17 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena líder del dia a molta distància d’Antena3. Sorprentment, la cadena d’Atresmedia es va imposar a Telecinco. La1 per davant de La Sexta. Cuatro no pot amb la cadena de color verd. 8tv tanca el dia per sobre de la seva mitjana. Neox va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,4%
  • Antena 3: 9,4%
  • Telecinco: 9,3%
  • La 1: 7,8%
  • La Sexta: 6,8%
  • Cuatro: 5,8%
  • 8tv: 4,4%
  • Neox: 3,2%
  • FdF: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: