“Masterchef”, intractable els dimarts al vespre

"Masterchef" s'ha convertit en el programa més vist del prime time dels dimarts.

“Masterchef” s’ha convertit en el programa més vist del prime time dels dimarts.

 

Per segona setmana consecutiva, “Masterchef” va liderar el prime time amb excel·lents resultats. Tot i no superar el registre de la setmana passada, el talent de cuina va assolir un excel·lent 17,6% de quota de pantalla i 513.000 espectadors. El programa de La1 s’ha convertit en una de les sorpreses de la temporada i de ben segur que l’ens públic en treurà profit en successives edicions. En segon lloc, a poca distància, hi trobem “Gran Hermano”. El veterà reality de Telecinco es va acomiadar de l’audiència amb una bona dada, lluny dels habituals registres que ha mantingut durant el transcurs de l’edició: 16,5% de share i 345.000 espectadors. Caldrà veure però, si Mediaset té pensat oferir una altra entrega de l’espai la temporada vinent, vist els discrets resultats de l’actual edició. Per la seva banda, TV3 es va quedar molt lluny de les dues principals opcions de la nit. “La nostra” va oferir una nova entrega del “Sense ficció” amb uns resultats discrets com a conseqüència de la forta competència. L’entrega titulada “Google i el cervell humà” va registrar un pobre 10,4% de quota de pantalla i 339.000 espectadors. Igualment, la sèrie d’Atresmedia “Gran Hotel” es va haver de conformar amb el quart lloc d ela nit amb un 8,4% i 243.000 seguidors. La ficció de la cadena estatal no aconsegueix bons resultats a casa nostra. Finalment, la ficció “Elementary” a Cuatro va aconseguir un 7,2% de share i 225.000 espectadors. Cal destacar també, la dada registrada pel “TN migdia” amb una extensa informació sobre les riuades de la Vall d’Aran: 30,9% de quota de pantalla i 716.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 18 DE JUNY:

Al conjunt del dia, TV3 va liderar amb comoditat davant de Telecinco. La cadena de Mediaset es va imposar a Antena3. La1 guanya a Cuatro i a La Sexta. 8tv amb un resultat discret. Neox la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15%
  • Telecinco: 11,5%
  • Antena 3: 10,1%
  • La 1: 8%
  • Cuatro: 6,9%
  • La Sexta: 5,1%
  • 8tv: 3,9%
  • Neox: 2,7%
  • La 2: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: