Adéu a Tony Soprano

James Gandolfini tenia previst tornar al món televisiu amb la sèrie "Criminal Justice"

James Gandolfini tenia previst tornar al món televisiu amb la sèrie “Criminal Justice”

James Gandolfini, l’actor conegut, sobretot, per interpretar el mafiós Tony Soprano a la sèrie “Los Sopranos”, ha mort aquesta nit a Roma. Gandolfini, de 51 anys, es trobava a la capital italiana de vacances i el primer indici de la mort és, a hores d’ara, un infart. Els representants de l’actor nord-americà, Mark Amstrong i Nancy Sanders han informat del decés mitjançant el següent comunicat:

“És amb immensa pena que hem d’informar que el nostre client James Gandolfini ha mort avui. Els nostres cors estan destrossats i el trobarem a faltar profundament. Ell i la seva família eren part de la nostra des de fa molts anys”.

Gandolfini, natural de Nova Jersey, era conegut per la seva participació a “Los Sopranos”, la sèrie de la cadena HBO que és considerada una autèntica obra mestra. Precisament, la ficció nord-americana va ser nomenada pel sindicat de guionistes dels Estats Units el passat 3 de juny, com la sèrie millor escrita de la història. Gandolfini, guanyador de tres premis Emmy i d’un Globus d’or, tenia previst tornar al món televisiu amb una nova sèrie: “Criminal Justice”.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: