El partit de “La Roja”, el més vist a Catalunya

David Villa va ser un dels jugadors més destacats del partit d'ahir d'Espanya.

David Villa va ser un dels jugadors més destacats del partit d’ahir d’Espanya.

El partit de la Copa Confederacions entre Espanya i la dèbil Tahití a Telecinco va ser l’espai més vist del dia amb 761.000 espectadors i un remarcable 27,2% de quota de pantalla. Amb aquestes dades, Mediaset va dominar les dues hores que va durar el partit (fins a les 23:00h), provocant que, paral·lelament, TV3 perdés el liderat del prime time. “La nostra” no va poder competir amb el futbol i el programa “La meva”, presentat per Roger de Gràcia, va perdre cinc punts d’audiència respecte la setmana anterior. L’espai de producció pròpia es va quedar ahir amb un discret 14,8% de share i 453.000 espectadors. Igualment, “Pesadilla en la cocina” va aconseguir superar per primera vegada, a l’ens públic amb una nova entrega. L’espai d’Alberto Chicote segueix en bona forma i ahir va aconseguir un bon 16,2% de quota de pantalla i 456.000 espectadors. Tot i aquestes dades, TV3 va remuntar el vol gràcies a les bones dades de “Polònia”. Un dia més, la sàtira política va apujar els registres precedents de la primera part del prime time i ahir va assolir un bon 17,1% de quota de pantalla i 530.000 seguidors. Per la seva banda, Cuatro va aconseguir uns bons resultats amb la sèrie “Mentes Criminales”. La ficció nord-americana va registrar en els dos capítols un 8,4% de share i 242.000 espectadors i un 11% i 202.000 seguidors respectivament. Finalment, també hem de destacar la bona audiència de “El Intermedio”. Un dia més, el programa de Globomedia va assolir les dues xifres i ahir va tancar amb un 10,7% de share i 316.000 espectadors. Per al seva banda, “La Riera” segueix liderant les sobretaules catalanes. Ahir amb un 25,9% de share i 495.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 20 DE JUNY:

TV3 va liderar el dia a molt poca distància de Telecinco. La cadena de Mediaset, gràcies al futbol, es va acostar parillosament a “la nostra”. Antena3, com el seu nom indica, en tercer lloc. La Sexta, un dia més, va quedar per davant de La1 que segueix en caiguda lliure tot i el bon paper de les sèries. Cuatro no pot competir amb els seus principals rivals. 8TV va tancar el dia per sota del 4%.

  • TV3: 15%
  • TELECINCO: 14,4%
  • ANTENA3: 9,1%
  • LA SEXTA: 7,3%
  • LA1: 5,9%
  • CUATRO: 4,9%
  • 8TV: 3,9%
  • LA2. 2,1%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: