“Crackòvia” i “El Hormiguero”, líders del prime time

"El Hormiguero" va assolir el seu millor resultat de la temporada amb la vistita de Will Smith.

“El Hormiguero” va assolir el seu millor resultat de la temporada amb la vistita de Will Smith.

"Crackòvia" continua liderant el prime time dels dilluns.

“Crackòvia” continua liderant el prime time dels dilluns.

Com és habitual, “Crackòvia” va ser l’espai més vist de la franja del prime time. Ahir, el programa de sàtira esportiva va assolir un bon 17,7% de quota de pantalla i 521.000 espectadors. Abans però, a l’acces prime time, va destacar “El Hormiguero” amb un programa realitzat des de Londres i que va comptar amb la presència com a convidat de l’actor Will Smith. L’espai presentat per Pablo Motos va aconseguir el seu rècord de la temporada a Catalunya amb un 14,8% de share i 449.000 seguidors. Molt bones dades per l’espai d’Antena3 que a nivell estatal va superar els 3 milions d’espectadors. En tercer lloc de programes més vistos hi trobem “Gran Nord”. La ficció de TV3 va recuperar una mica l’alè gràcies a l’absència del seu competidor directe, “Àguila Roja”. La sèrie produïda per Veranda TV i protagonitzada per Aina Clotet i Roger Coma va assolir un 12,3% de share i 352.000 seguidors. Tot i aquestes dades, la ficció queda lluny dels resultats esperats a l’inici de la temporada. Finalment, una altra sèrie, en aquest cas “CSI” a Telecinco, va aconseguir reunir 291.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 24 DE JUNY:

Al global del dia, TV3 va dominar amb comoditat per davat d’Antena3. Gràcies a la bona dada al prime time, la cadena d’Atresmedia va superar a Telecinco, ahir tercera. Excel·lent dada de La Sexta, superant a Cuatro i a La1. La pública estatal continua sense assolir bons resultats a Catalunya. 8tv lluny de les seves dades habituals. Nitro va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 12,4%
  • Antena 3: 10,9%
  • Telecinco: 9,9%
  • La Sexta: 6,8%
  • Cuatro: 6,3%
  • La 1: 6%
  • 8tv: 2,5%
  • Nitro: 2,4%
  • FDF: 2,4%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: