“Masterchef” arrasa al prime time dels dimarts

Un dia més, "Masterchef" va ser l'opció més vista del prime time dels dimarts.

Un dia més, “Masterchef” va ser l’opció més vista del prime time dels dimarts.

“Masterchef” s’ha convertit en una de les sorpreses televisives de l’any. El “talent” de cuina de La1 ha anat generant nova audiència setmana rere setmana i actualment és líder indiscutible de les nits del dimarts. Ahir, el programa produït per Shine Iberia va marcar un nou rècord amb un 19,8% de quota de pantalla i 567.000 espectadors de mitjana, unes dades espectaculars, semblants a les que acostuma a registrar altres espais com “Polònia” o “Crackòvia”. La segona posició del prime time va anar a parar a la pel·lícula de La Sexta “Atrápame si puedes”. El film protagonitzat per Leonardo DiCaprio va assolir un bon 11,8% de share i 287.000 espectadors durant la més d’hora i mitja que va durar. Per darrere hi trobem el “Sense Ficció” d’ahir. El veterà programa informatiu no va poder competir amb les principals opcions i va registrar un discret 11,4% de quota i 350.000 seguidors. Aquestes dades les hem de contextualitzar tenint en compte que l’espai de TV3 va arrosegar els primers minuts d’emissió a l’audiència del “TN vespre”. Progressivament, “la nostra” va anant desinflant-se. Dins de les principals opcions també hem de valorar l’últim capítol de la sèrie d’Antena3 “Gran Hotel”. La ficció d’Atresmedia va acomiadar-se de la seva audiència a Catalunya amb un discret 9,7% de quota i 262.000 espectadors. “Gran Hermano: El debate final” només va poder assolir un 8,9% de share i 188.000 seguidors. Finalment, cal destacar un dia més, el bon resultat de “La Riera”. La ficció de TV3 és el rei de les sobretaules i ahir va assolir un 23,1% de quota de pantalla i 477.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 25 DE JUNY:

TV3 va liderar el dia amb comoditat per davant de Telecinco. Tot i els bons resultats al prime time, La1 es va quedar per darrere d’Antena3. La Sexta per davant de Cuatro. 8tv lluny dels seus resultats habituals. Neox va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 12,5%
  • Telecinco: 10,2%
  • Antena 3: 9,1%
  • La 1: 8%
  • La Sexta: 7,4%
  • Cuatro: 6,3%
  • 8tv: 3,6%
  • Neox: 3,3%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: