“Gran Nord” lidera un prime time repartit

Aina Clotet, és una de les protagonistes de "Gran Nord".

Aina Clotet, és una de les protagonistes de “Gran Nord”.

“Gran Nord” va ser l’espai més vist del prime time d’ahir dilluns. La ficció produïda per Veranda TV va alçar-se amb la primera posició de la nit gràcies a dos factors: per una banda a causa de l’avançament del seu horari fins a les 22:00, i per l’altra, l’absència dels seus principals competidors. Tot i això, la sèrie de TV3 només va poder assolir un 13,2% de quota de pantalla i es va quedar lluny dels registres que aconsegueix habitualment el “Crackòvia”, programa que ocupa la franja d’emissió. Entre les opcions més vistes de la nit també hi trobem una altra ficció, en aquest cas, “CSI”. La sèrie nord-americana va registrar ahir un 9,5% de share i 295.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 1 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia a molta distància de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. Cuatro va imposar-se a La1 i a La Sexta. 8tv supera la mitjana de juny i Neox va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,4%
  • Telecinco: 10,3%
  • Antena 3: 9,4%
  • Cuatro: 6,8%
  • La 1: 5,9%
  • La Sexta: 5,8%
  • 8TV: 4,2%
  • Neox: 3,5%
  • FdF: 2,7%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: