Històrica davallada de La1 a Catalunya

La televisió pública estatal ha assolit el seu mínim històric a Catalunya.

La televisió pública estatal ha assolit el seu mínim històric a Catalunya.

 

Mínim històric de La1 a Catalunya. L’ens públic ha tancat el mes de juny amb un pobre 6,8% de quota de pantalla quedant a molta distància de les principals opcions. Coincidint amb l’arribada del Partit Popular al govern, la televisió pública estatal ha anat progressivament, perdent audiència. Tot i que el mes passat va donar signes de recuperació assolint un 7,9% de share, La1 no registra bones dades d’audiència a casa nostra i mes a mes, va perdent espectadors. Per la seva banda, tot i la forta competència, TV3 ha assolit aquest últim mes un notable 13,7% de share i segueix com la cadena més vista a Catalunya per dotzè mes consecutiu. En segon lloc hi trobem Telecinco. La cadena de Mediaset ha encertat comprant els drets de la Copa Confederacions, ja que el torneig s’ha convertit en un autèntic fenomen d’audiència a casa nostra. La final de la competició va l’espai més vist de mes de juny amb més d’1.200.000 espectadors de mitjana. Tanmateix, la cadena de Fuencarral ha tancat el mes amb un 11,4% de quota de pantalla superant, amb un 10,5%, a Antena3.
 Pel que fa al duel entre les dues cadenes secundàries dels dos grans grups de comunicació estatal, La Sexta s’ha imposat per només una dècima, amb un 5,9% de share, a Cuatro. També hem de destacar el discret resultat de 8tv. Tot i haver superat alguns dies a Cuatro, la cadena del Grup Godó només ha pogut aconseguir un 3,5% de quota de pantalla. Finalment, FdF ha estat la cadena temàtica més vista del mes a Catalunya amb un 2,5%.

 

 

Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: