L'”APM?” s’emporta el prime time

"L'Homo APM" va endinsar-se al metro. El programa de zàpping va ser l'espai més vist del prime time. Font: El periódico de Catalunya.

“L’Homo APM” va endinsar-se al metro. El programa de zàpping va ser l’espai més vist del prime time.
Font: El periódico de Catalunya.

L’“APM?” va ser el programa més vist de la franja del prime time. El veterà programa de zàpping va aconseguir un excel·lent 17,4% de quota de pantalla i va superar els 520.000 espectadors de mitjana. Posteriorment però, l’audiència de “la nostra” va baixar fins l’11,8% i els 346.000 seguidors amb una nova entrega de “Per sempre (o no)”. L’espai de TV3 no acaba de quallar tot i es va veure superat pel programa de testimonis “Hay una cosa que te quiero decir”. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez va registrar un 12,2% de quota de pantalla i 250.000 espectadors de mitjana durant les més de dues hores d’emissió. L’altra opció de la nit va recaure en “Homeland”. La ficció nord-americana de Cuatro va registrar un bon 9,8% de share i 293.000 espectadors i es va imposar a una nova entrega de “Juego de Tronos” que va oferir La Sexta. La cadena d’Atresmedia va assolir un 6,2% de quota i 186.000 espectadors amb el primer episodi u un 9,7% de share i 220.000 seguidors a la segona entrega programada. Per la seva banda, Antena3 va anotar un discret 10,6% de share i 281.000 seguidors amb la sèrie “Con el culo al aire”.

AUDIÈNCIES 3 DE JUNY:

TV3 va ser la cadena més vista del dia a quatre punts de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset, un dia més, s’imposa a Antena3. Per la seva banda, La1 va ser la quarta opció del dia, per davant de Cuatro i La Sexta. 8tv per damunt de la seva mitjana habitual.

  • TV3: 14%
  • Telecinco: 10%
  • Antena3: 9,2%
  • La1: 6,9%
  • Cuatro: 6,1%
  • La Sexta: 5,1%
  • 8tv: 4%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: