La F1 triomfa a TV3

Sebastien Vettel es va imposar al G.P. d'Alemanya.

Sebastien Vettel es va imposar al G.P. d’Alemanya.

Un diumenge més, TV3 es va emportar la victòria en el duel de cadenes que retransmeten la Fòrmula 1. “La nostra” va imposar-se a Antena3 assolint un excel·lent 28,7% de quota de pantalla i 526.000 espectadors. Per la seva banda, la cadena d’Atresmedia va registrar un 20,4% de share i 373.000 seguidors. Pel què fa a la franja del prime time, l’espai més vist va ser el “30 minuts” dedicat als incendis que van arrasar l’Empordà fa un any. L’entrega d’ahir al vespre va reunir 389.000 espectadors i va registrar un 14% de quota de pantalla. A poca distància, la pel·lícula “Los Pitufos” que va oferir Antena3 va quedar en segona posició assolint un 13,6% de share i 360.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 7 DE JULIOL:

Com sol ser habitual, Antena3 va ser la cadena més vista del diumenge per davant de TV3. En tercer lloc hi trobem La1. Bon resultat per Cuatro que s’imposa a la seva cadena mare, Telecinco, i a La Sexta. 8tv a molta distància de les principals opcions. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 12,9%
  • TV3: 12,2%
  • La1: 8,5%
  • Cuatro: 6,2%
  • Telecinco: 5,8%
  • La Sexta: 5,5%
  • 8TV: 3,5%
  • FdF: 3,4%
  • La2: 2,6%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: