Adéu a l'”Ágora” després de 14 anys en antena

L'"Àgora" s'acomiada de l'audiència avui mateix, després de 14 anys en antena.

L'”Àgora” s’acomiada de l’audiència avui mateix, després de 14 anys en antena.

El programa “Àgora” de Televisió de Catalunya s’acomiada avui de l’audiència després de 14 temporades en antena. L’última emissió del veterà espai estarà dedicada als actes de commemoració del tricentenari del 1714 encara que també es repassaran els moments més destacats de la llarga història del programa. La decisió de la no renovació es va comunicar a l’equip el passat 3 de juny, com ja vam informar a Quinatele.

Tot i que darrerament havia agafat un caire d’un programa d’entrevistes, l’“Àgora” va començar les seves emissions com un espai de debat l’any 1999 al Canal 33 i presentat aleshores, pel periodista Josep Puigbó. Posteriorment, se’n va fer càrrec Ramon Rovira, l’any 2002, per passar, cinc anys després, a mans de Xavier Coral. Finalment, les últimes quatre temporades l’ha conduït Xavier Bosch, etapa en la qual, el programa ha fet el salt a TV3. D’aquests 14 anys d’emissió, el programa més vist de tots ells va ser el del passat 1 d’octubre, entrega que va assolir un espectacular 24,5% de quota de pantalla i 850.000 espectadors amb una entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas.

 

 

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: