“Gran Nord” s’imposa al prime time

El canvi d'horari de a la primera part del prime time li ha anat bé a la ficció catalana.

El canvi d’horari a la primera part del prime time li ha anat bé a la ficció catalana.

La sèrie “Gran Nord” va ser l’espai més vist del prime time amb un bon 14,4% de quota de pantalla i 419.000 espectadors de mitjana. La ficció de TV3, produïda per Veranda TV, va millorar els resultats de la setmana passada i va anotar la seva tercera millor marca de la temporada. L’alternativa a la ficció catalana la trobem a Telecinco amb “CSI”.

"Un príncipe para Corina" es va acomidar de l'audiència superant el share de Telecinco.

“Un príncipe para Corina” es va acomidar de l’audiència superant el share de Telecinco.

La veterana sèrie nord-americana va registrar un 10,4% de share i 306.000 seguidors. Per la seva banda, hem de destacar la bona acceptació de la darrera entrega de “Un príncipe para Corina”. El reality de Cuatro va tancar la temporada amb un 12,1% de quota de pantalla (superant a Telecinco), però amb menys espectadors acumulats com a conseqüència de la seva extensa durada, 287.000. La segona entrega de “El caso Wanninkhof” a La1, tot i millorar les dades de la seva estrena, es va quedar amb un discret 8,5% de share i 235.000 espectadors. Cal destacar també, la discretíssima dada de l’estrena de “Polseres Vermelles” a Antena3. La sèrie catalana a la cadena d’Atresmedia només va poder reunir un 6,8% de l’audiència i 194.000 espectadors en el primer capítol. Seguidament, aquests registres van abaixar-se fins els 160.000 seguidors i un 7,1% de quota. Finament, cal destacar, un dia més, l’espectacular dada de “La Riera”. La ficció de TV3 és l’espai més vist de les sobretaules catalanes. Ahir amb un 25,2% de quota de pantalla i 521.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 8 DE JULIOL:

TV3 va liderar amb comoditat el global del dia per davant de Telecinco. La cadena de Mediaset, un dia més, s’imposa a Antena3. Per la seva banda, La1 guanya a Cuatro, la qual, s’imposa a La Sexta. 8tv per damunt de la seva mitjana habitual.

  • TV3: 14,6%
  • Telecinco: 11%
  • Antena3: 8,7%
  • La1: 7,3%
  • Cuatro: 6,3%
  • La Sexta: 5,8%
  • 8tv: 4%
  • La2: 2,4%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: