Cuatro s’emporta el prime time

La sèrie protagonitzada per Kiefer Sutherland, va ser el més vist del prime time a Catalunya.

La sèrie protagonitzada per Kiefer Sutherland, va ser el més vist del prime time a Catalunya.

Sorprenent dada ahir al vespre: Cuatro va ser la cadena més vista de la franja del prime time a Catalunya. La segona cadena del grup Mediaset va estrenar els primers dos capítols de la sèrie nord-americana “Touch” amb èxit, ja que la ficció va assolir un 12,7% de quota de pantalla i 340.000 espectadors en la primera entrega i 333.000 seguidors i un 14,8% de share en la segona. Seguidament, hi trobem la pel·lícula que va programar TV3. “La nostra” nota l’absència d’alguns dels seus programes capdavanters com “Polònia” o “Crackòvia” i ja no té el domini que tenia fins ara a la franja. El film “La dona del viatger del temps” va registrar un discret 10% de quota de pantalla i 262.000 espectadors. Dins de les opcions més vistes de la franja, cal destacar el mal resultat del remake de la sèrie “Dallas” que va oferir Antena3. La cadena d’Atresmedia no sembla encertar en la programació entre setmana i la ficció només va convèncer un 8% de l’audiència. Finalment cal destacar l’excel·lent dada de la transmissió dels San Fermins de La1. L’ens públic va registrar un espectacular 56,7% de share i 242.000 espectadors a les vuit del matí. Igualment, hem de destacar el mal resultat de “El don de Alba”. La sèrie de Telecinco s’enfonsa a Catalunya i ahir només va poder assolir un pobre 6,6% de share.

AUDIÈNCIES 9 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia a molta distància de Telecinco. La cadena de Mediaset empata amb Antena3. La1 s’imposa per la mínima a Cuatro. Mals temps per La Sexta que es queda a molta distància de les principals opcions del dia. 8tv per sobre de la seva mitjana. La2 guanya a la primera opció de les temàtiques, ahir Xplora com la més vista.

  • TV3: 14,3%
  • Telecinco: 8,3%
  • Antena 3: 8,3%
  • La 1: 6,8%
  • Cuatro: 6,6%
  • La Sexta: 5,9%
  • 8TV: 4%
  • La 2: 2,9%
  • Xplora: 2,6%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: