L'”APM?” s’imposa en una nit de sèries

L'"APM?" continua en bona forma i ahir va tornar a ser el programa més vist del prime time.

L'”APM?” continua en bona forma i ahir va tornar a ser el programa més vist del prime time.

Un dimecres més, l’“APM?” es va convertir en el programa més vist de la franja del prime time. El veterà programa de zàpping va assolir un bon 17% de quota de pantalla i 478.000 espectadors de mitjana. Tot i aquestes dades, com ja acostuma a ser habitual, TV3 va perdre el liderat de la segona part de la franja amb el programa “Per sempre (o no)”. L’espai de reportatges no convenç i ahir va enfonsar l’audiència fins el 10,5% de share i els 289.000 espectadors. És a dir, en uns minuts, TV3 va perdre més de 6 punts d’audiència i es va veure superada per Telecinco. La cadena de Mediaset va oferir una nova entrega del seu talkshow “Hay una cosa que te quiero decir” amb unes dades prou bones: 12,1% de quota de pantalla i 222.000 seguidors de mitjana durant les més de dues hores que va durar el programa.

A molt poca distància hi trobem les sèries que van oferir Antena3 i Cuatro. La cadena d’Atresmedia va programar la darrera entrega de “Con el culo al aire”. La ficció espanyola va tancar la temporada amb un 11,3% de share i 282.000 espectadors a Catalunya. Per la seva banda, Cuatro també va oferir una altra ficció, en aquest cas “Homeland”. La sèrie nord-americana es va quedar enrere i va assolir un 9,8% de share i 267.000 seguidors. Cal destacar també, el pobre resultat de “Juego de Tronos”. La sèrie que ofereix La Sexta no acaba de quallar en obert i ahir només va poder registrar un discret 8,6% de quota de pantalla i 195.000 espectadors a casa nostra.

AUDIÈNCIES 10 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 no aconsegueix plantar-li cara a la cadena de Mediaset. La1 es va imposar a Cuatro i a La Sexta. 8tv per damunt de la seva mitjana del mes. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 13,8%
  • Telecinco: 11,4%
  • Antena 3: 8,9%
  • La 1: 7,4%
  • Cuatro: 6,2%
  • La Sexta: 5,9%
  • 8TV: 4,1%
  • Neox: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: