Nit de repeticions: “Veterinaris” i “Pesadilla en la cocina” lideren a Catalunya

Alberto Chicote és un dels èxits televisius de l'any.

Alberto Chicote és un dels èxits televisius de l’any.

Nit de repeticions televisives. TV3, en substitució deLa meva”, va oferir una entrega ja vista de “Veterinaris” amb cert èxit. El docu-reality va assolir un 14,3% de quota de pantalla i 375.000 espectadors. Tot i aquestes dades, “la nostra” va caure estrepitosament a la segona de la franja i va trobar a faltar la seva habitual programació amb el “Polònia”. En lloc de la sàtira política -actualment amb la temporada finalitzada-, la pública catalana va programar la sèrie “XIII” amb poc encert: 124.000 espectadors i un 5,5% de share. El lideratge va recaure doncs, a La Sexta. La cadena d’Atresmedia, tot i també oferir dues repeticions, en aquest cas, de “Pesadilla en la cocina”, va tenir més èxit que TV3. L’espai presentat pel cuiner Alberto Chicote va assolir un bon 11,8% i 294.000 a la primera entrega i 15,5% de share i 245.000 espectadors a la segona. Entre les ofertes de la nit van destacar la sèrie de Cuatro “Mentes Criminales” amb 271.000 espectadors i un 10,2% de share, mantenint aquestes dades en el segon capítol amb un 10% i 210.000 seguidors. També hem de ressenyar el mal resultat de la segona part de la minisèrie de Telecinco “Mario Conde: Los días de gloria”. La ficció de Mediaset va quedar per darrere de Cuatro amb un pobre 6,3% de quota de pantala i 148.000 espectadors. Finalment, també hem de destacar l’espectacular dada de “La Riera”. La sèrie catalana és la propietària de les sobretaules catalanes. Ahir amb un 24,3% de share i 472.000 espectadors. L’espai més vist del dia però, va ser el “TN migdia” amb un 27,3% de quota de pantalla i 528.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 11 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. La Sexta, un dia més, es va imposar a La1. Cuatro per darrere de l’ens públic. 8tv per damunt de la seva mitjana habitual. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 13,2%
  • Telecinco: 9,1%
  • Antena 3: 8%
  • La Sexta: 7,3%
  • La 1: 6,8%
  • Cuatro: 6,1%
  • 8TV: 4,9%
  • Neox: 2,9%
  • Boing: 2,6%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: