“Oh Happy Day”, el nou concurs musical de TV3

TV3 estrenarà “Oh Happy Day”, un nou concurs musical el proper 21 de setembre. L’espai, produït per Veranda TV estarà presentat per Eduard Farelo -actor ben conegut per tota l’audiència de TV3-, després d’haver tantejat altres presentadors de la cadena com Ramon Gener, actual conductor d’“Òpera en Texans”. “Oh Happy Day” és un format talent musical on competiran diferents grups musicals i corals d’arreu de Catalunya que interpretant, setmana rere setmana, diferents cançons per intentar convèncer un jurat format per Sílvia Abril, Pedro Pardo -director del Cor de l’Orfeó Lleidetà i de l’Orquestra de Cerdanyola-, i Guille Milkiway -Dj, productor musical i líder del grup La Casa Azul-. En la primera edició del programa es nominaran tres corals i una d’elles serà eliminada. D’entrada, “Oh Happy Day” comptarà amb 9 corals, grups que ja han passat dues fases de càsting, la darrera, celebrada al Palau de La Música de Barcelona el passat cap de setmana de l’1 i el 2 de juny. Tot i que encara no se sap quin serà el seu lloc de la graella, “Oh Happy Day” és, sense cap mena de dubte, la nova aposta de TV3 per al prime time de la temporada vinent.

CORALS FINALISTES DEL PROGRAMA:

  • Coral·lí (Barcelona)
  • Singfònics (Terrassa)
  • Ol’Green (Barcelona)
  • Flúmine (Tortosa)
  • Geriona (Girona)
  • Gospelians & Gràcia (Girona-Barcelona)
  • Deu de Veu (Barcelona)
  • Messengers (Barcelona)
  • Tons i Sons (Terrassa)
Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: