TV3 lidera el prime time de diumenge

 

"La Riera" va acomiadar la temporada superant el mig milió d'espectadors. Font: Facebook

“La Riera” va acomiadar la temporada superant el mig milió d’espectadors.
Font: Facebook

No sol ser habitual, però ahir TV3 va ser la cadena més vista a la franja del prime time gràcies a la bona acceptació que va tenir el capítol especial de “La Riera” i que tanca la temporada de la sèrie. La ficció de “la nostra” ha aconseguit molt bones dades durant tot l’any i això es va veure traslladat a ahir a la nit amb l’emissió d’aquest capítol especial que va reunir 553.000 espectadors i un 19,5% de quota de pantalla. Abans però, TV3 ja havia consolidat el seu domini amb l’entrega del “30 minuts” titulada “Do you speak English?”. Aquest reportatge -ja emès per la pública catalana anteriorment-, va assolir un bon 18,8% de share i 514.000 espectadors de mitjana. Paral·lelament però, La1 també va aconseguir molt bones dades amb la pel·lícula “Niños Grandes”. El film protagonitzat per Adam Sandler -i que actualment compta amb una sequel·la als cinemes-, va assolir un bon 16,7% de quota de pantalla i 487.000 seguidors.

Per la seva banda, l’esport també va ser present aquest diumenge amb una nova cursa del Mundial de Motociclisme disputada, en aquest cas, al circuit alemany de Sachsenring. La cursa, emesa per Telecinco, va assolir un espectacular 35,9% de quota de pantalla i 590.000 seguidors a Catalunya. Igualment, la etapa del Tour disputada entre Givors i el Mont Ventoux també va destacar entre les ofertes televisives del dia a La1 amb un 19,2% de share i 359.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 14 DE JULIOL:

TV3 va trencar l’inèrcia de les darreres setmanes i es va imposar a la resta de cadenes. Telecinco va ser la segona opció del dia per davant d’Antena3. La1 també es va imposar a Cuatro i a La Sexta. 8tv a molta distància de les principals opcions. La Sexta3 va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 12,2%
  • Telecinco: 10,5%
  • Antena 3: 10,4%
  • La 1: 8,8%
  • Cuatro: 5,2%
  • La Sexta: 4,8%
  • 8TV: 3,3%
  • La Sexta 3: 3%
  • FDF: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: