“Gran Nord” no pot competir amb Cuatro

Tot i comptar amb actors com Pep Cruz o Aïna Clotet, "Gran Nord" no aconseguit enganxar a l'audiència.

Tot i comptar amb actors com Pep Cruz o Aïna Clotet, “Gran Nord” no aconseguit enganxar a l’audiència.

Mal resultat ahir per a “Gran Nord”. La ficció de TV3 va tancar la seva segona temporada seguint la tònica habitual d’aquests mesos: discrets resultats i lluny de les principals opcions del prime time. La sèrie, produïda per Veranda TV i protagonizada per Roger Coma i Aïna Clotet va assolir ahir un pobre 10,3% de quota de pantalla i 302.000 seguidors de mitjana. TV3 va veure com Cuatro es va emportar la franja del prime time amb l’estrena dels dos primers capítols d’una altra ficció, en aquest cas, “La Bella i la Bestia”. La sèrie nord-americana va registrar un bon 12,6% de share i 371.000 espectadors amb la primera entrega i 373.000 seguidors i un excel·lent 15,5% en la segona. Bona elecció doncs, per a la segona cadena de Mediaset.

Gràcies a l'entrevista en exclusiva a Sandro Rosell, "8 al dia" va aconseguir la millor dada de la temporada.

Gràcies a l’entrevista en exclusiva a Sandro Rosell, “8 al dia” va aconseguir la millor dada de la temporada.

Per la seva banda, “8 al dia” va aconseguir molt bones dades amb l’entrevista en exclusiva que va oferir ahir al president del F.C. Barcelona, Sandro Rosell. L’espai de 8tv va assolir el seu millor resultat de la temporada amb un 10,4% de quota de pantalla i 222.000 espectadors de mitjana, arribant a unes “puntes” d’audiència del 15% i els 400.000 espectadors. Tot i aquestes dades, la cadena del Grup Godó va tancar el dia lleugerament per damunt dels resultats habituals.

AUDIÈNCIES 15 DE JULIOL:

Tot i les discretes dades al prime time, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 tercera. Gràcies als bons resultats al vespre, Cuatro escala fins el quart lloc. La1 per davant de La Sexta. 8tv s’acosta al 5% d’audiència. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 12,5%
 • Telecinco: 10,4%
 • Antena 3: 7,8%
 • Cuatro: 7,1%
 • La 1: 6,6%
 • La Sexta: 6,3%
 • 8TV: 4,6%
 • Neox: 2,9%
Etiquetat , , , , , , , , ,

One thought on ““Gran Nord” no pot competir amb Cuatro

 1. Martí ha dit:

  Petita correcció: la temporada no està tancada, falta l’episodi 2×13, que s’emetrà dilluns vinent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: