Telecinco no pot amb TV3

Reese Whiterspoon i Paul Rudd són els protagonistes del film més vist de la nit.

Reese Whiterspoon i Paul Rudd són els protagonistes del film més vist de la nit.

Bona dada ahir de TV3 a la franja del prime time. La pública catalana va programar, amb encert, la pel·lícula “Com saps si…?”, film protagonizat per Owen Wilson i Reese Whiterspoon i que va assolir un bon 13,1% de quota de pantalla i 323.000 espectadors. Per la seva banda, Telecinco va estrenar un nou reality titulat “Campamento de verano” amb tertulians i col·laboradors de la cadena. El nou programa de la cadena de Mediaset va reunir a 278.000 espectadors i va registrar un 10,4% de share. Tot i aquestes dades, la cadena de Fuencarral va abaixar aquests resultats a la segona part de la franja amb l’emissió de l’últim capítol de la sèrie “El don de Alba”. La ficció espanyola no ha acabat d’agradar a l’audiència i ahir va tancar la temporada amb un trist 6,9% de quota de pantalla i 130.000 espectadors. Curiosament, Cuatro va encertar amb la sèrie “Touch” tot i no aconseguir els resultats de la setmana anterior. La ficció nord-americana va assolir un 8,3% de share al primer capítol i un 10% en el segon i 210.000 seguidors. Hem de destacar la davallada històrica d’Antena3 amb la sèrie “Dallas”. El remake de la mítica ficció no va convèncer a ningú i es va quedar amb un històric 3% de share i els 80.000 espectadors. Igualment, hem de fer referència a la bona dada de “8 al dia”. El programa informatiu presentat per Josep Cuní va assolir ahir un bon 9,2% de quota de pantalla i 177.000 espectadors. Finalment, l’arribada a meta de l’etapa d’ahir del “Tour de França” va registrar un 9,7% de quota de pantalla i 174.000 espectadors de mitjana. L’espai més vist del dia a Catalunya va ser el “TN migdia” amb un 28,1% de share i 522.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 16 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista del dia amb un 13,5 de quota de pantalla per davant de Telecinco. Com a conseqüència del mal resultat al prime time, Antena3 es va quedar lluny de les principals opcions. Cuatro per davant de La Sexta i de La1. 8tv per damunt damunt de la seva mitjana. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 13,5%
 • Telecinco: 9,3%
 • Antena3: 7,3%
 • Cuatro: 6,3%
 • La Sexta: 5,4%
 • La1: 5,4%
 • 8tv: 4,7%
 • Divinity: 2,9%
 • Neox: 2,7%

AUDIÈNCIES PROVISIONALS JULIOL:

 • TV3: 13,4%
 • Telecinco: 9,5%
 • Antena3: 9,2%
 • La1: 7,1%
 • Cuatro: 6%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8tv: 4%

 

Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: