L'”APM?” tanca la temporada en bona forma

L'"APM?" continua en bona forma i ahir va tancar la temporada amb èxit.

L’“APM?” continua en bona forma i ahir va tancar la temporada amb èxit.

L'”APM?” va tancar ahir la temporada mantenint els resultats que ha assolit durant tota la temporada. El veterà programa de zàpping va aconseguir ahir un excel·lent 18,4% de quota de pantalla i 493.000 espectadors de mitjana. Tot i aquestes dades però, TV3 va deixar escapar, un dia més, el liderat del prime time com a conseqüència dels mals resultats de “Per sempre (o no)”. L’espai de producció pròpia de TV3 no acaba de quallar i ahir només va poder registrar un discret 10,2% de share i 253.000 seguidors. És a dir, en uns minuts, TV3 va perdre més de 8 punts d’audiència a la mateixa franja televisiva. Paral·lelament, cal destacar la bona acollida d’“Scandal” a Cuatro. La sèrie nord-americana va aconseguir superar a “la nostra” amb els dos capítols que va oferir ahir: 9,8% de share i 259.000 espectadors al primer i 256.000 i un 12,2% de quota al segon.

Tanmateix, el grup Mediaset també va estar present entre les altres opcions més vistes de la nit amb el programa “Hay una cosa que te quiero decir”. L’espai de testimonis té una audiència fidel i ahir va assolir un bon 13,8% de quota de pantalla i 222.000 espectadors de mitjana durant les més de dues hores d’emissió. Fins i tot, el programa presentat per Jorge Javier Vázquez va liderar durant una bona estona la franja del prime time. Cal destacar també el pobre resultat de “Juego de Tronos” a La Sexta. La ficció no obté bons resultats a la cadena d’Atresmedia i ahir només va poder assolir un discret 6,4% de share i 161.000 espectadors al primer capítol i un 8,5% de share i 141.000 espectadors al segon. La reposició de la sèrie “Con el culo al aire” va obtenir un 6,6% de quota i 155.000 seguidors. Per la seva banda, “Comando Actualidad” a La1 no va passar del 4,4% i els 116.000 espectadors. Finalment, el “TN migdia”, un dia més, va ser l’espai televisiu més vist del dia amb un 27,2% de quota de pantalla i més de 536.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 17 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena més vista a Catalunya amb quasi 3 punts d’avantatge amb Telecinco. Antena3 tercera. Sorpren el quart lloc de Cuatro per davant de La Sexta i La1. L’ens públic ahir per darrere de les dues cadenes dels dos grans grups de comunicació. FdF va superar ahir a 8tv.

  • TV3: 13,3%
  • Telecinco: 10,6%
  • Antena 3: 8,1%
  • Cuatro: 5,8%
  • La Sexta: 5,8%
  • La 1: 5,7%
  • FdF: 3,3%
  • 8tv: 3,2%
  • Neox: 2,8%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: