Antena3 lidera el prime time gràcies a l’estrena d'”Arrow”

La sèrie "Arrow" va ser el més vist de la franja del prime time català.

La sèrie “Arrow” va ser el més vist de la franja del prime time català.

Antena3 ha encertat amb la sèrie “Arrow”. Després d’uns mesos en els quals no ha pogut lluitar contra l’oferta de TV3 i de Telecinco a Catalunya, la cadena d’Atresmedia va ser l’opció més vista de la franja del prime time gràcies a l’estrena dels dos primers capítols d’“Arrow”. La ficció va assolir un bon 14,7% de quota de pantalla i 391.000 espectadors al primer episodi i va apujar l’audiència fins el 20,2% de share i els 431.000 seguidors al segon. Haurem de veure però, si aquests bons registres continuen les setmanes vinents. Paral·lelament, TV3 va oferir, per segona setmana consecutiva, una entrega repetida de la veterana “Veterinaris” amb cert èxit: 285.000 espectadors i un 10,8% de quota de pantalla.

També hem de destacar la bona acceptació del “Tour de França” a La1. Les sobretaules del mes de juliol sembla que tenen propietari gràcies a l’absència de “La Riera” a TV3. La ronda francesa va assolir ahir un 16,3% de share i 271.000 seguidors al tram final de l’etapa a La1.

AUDIÈNCIES 18 DE JULIOL:

TV3 va ser l’opció més vista del dia però a molt poca distància d’Antena3 i de Telecinco. “La nostra” es va veure afectada per l’aturada de dues hores que van fer els seus treballadors a la franja de la tarda. La1 s’imposa a La Sexta i Cuatro. Bon resultat per a 8tv. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 10,8%
  • Antena 3: 10,3%
  • Telecinco: 10,3%
  • La 1: 6,7%
  • La Sexta: 6,1%
  • Cuatro: 5,9%
  • 8TV: 4,7%
  • Divinity: 2,9%
  • Neox: 2,8%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: