Antena3 s’imposa al prime time

La pel·lícula "A 3 metros bajo el cielo", protagonitzada per Mario casas, va ser l'espai més vist del prime time català.

La pel·lícula “A 3 metros bajo el cielo”, protagonitzada per Mario casas, va ser l’espai més vist del prime time català.

Nit de propostes cinematogràfiques a la franja del prime time d’ahir. En primer lloc, Antena3 va ser la cadena més vista de la franja amb la pel·lícula “A 3 metros sobre el cielo”, protagonitzada per Mario Casas. El film va aconseguir la major quota de pantalla amb un bon 16,2% i 345.000 espectadors de mitjana. A molt poca distància però,  va quedar TV3 amb una altra pel·lícula: “I tant que sí! Poster”; 14,2% de share i més espectadors de mitjana: 372.000. Pel que fa a la resta d’opcions de la nit, hem de destacar la bona acollida de “C.S.I. Miami” a Telecinco. La sèrie nord-americana va registrar un 10,1% de share i 278.000 seguidors al primer capítol i 10.000 menys i un 11% al segon. Bona elecció de programació del grup Mediaset. Per la seva banda, Cuatro no va aconseguir igualar les dades de la setmana passada amb “Touch”, sèrie que no va poder passar del 5,7% de quota i els 155.000 espectadors al primer capítol i els 204.000 seguidors i un 8,9% al segon. Finalment, entre les propostes del prime time, La1 va assolir un 8,1% de quota i 266.000 espectadors amb “Viaje al centro de la tele”.

"Plats Bruts" continua liderant la seva franja.

“Plats Bruts” continua liderant la seva franja.

Pel que fa a la resta del dia, “Plats bruts” manté el lideratge aconseguit a principis de setmana. Tot i no igualar els registres del dilluns, l’exitosa sèrie catalana va assolir un 15,8% de quota de pantalla i 298.000 espectadors, convertint-se en l’espai més vist de la seva franja.

AUDIÈNCIES 23 DE JULIOL:

 • TV3: 12,6%
 • Telecinco: 10,5%
 • Antena 3: 10,5%
 • La 1: 6,3%
 • La Sexta: 5,7%
 • Cuatro: 5,1%
 • Esport3: 3%
 • Neox: 2,9%
 • Nitro: 2,6%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

 • TV3: 12,8%
 • Telecinco: 9,6%
 • Antena3: 9,2%
 • La1: 7,1%
 • Cuatro: 6%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 3,7%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: