El Barça inicia la pretemporada amb 577.000 espectadors

El Barça va caure contra el Bayern en el primer partit d ela pretemporada dels blaugrana.

El Barça va caure contra el Bayern en el primer partit d ela pretemporada dels blaugrana.

El futbol de pretemporada va ser el protagonista d’ahir. Per una banda, el partit entre l’Olympique de Lió i el Reial Madrid va ser l’espai més vist de la franja del prime time amb un 14,4% de quota de pantalla i 314.000 espectadors. I per l’altra, el matx entre el Bayern de Munic de Pep Guardiola i el Barça, va reunir a la tarda 577.000 espectadors i el 41,2% de l’audiència globalment, repartits entre Esport3 -26,2%-, i Antena3 -15%-. Tornant a la franja del vespre, també hem de destacar el paper de l’“APM?”. El veterà programa de zàpping es va veure afectat per la dura competència del futbol i no va poder registrar les seves dades habituals: 13,4% de quota de pantalla i 317.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, TV3 no va poder competir amb la resta d’opcions amb el programa “Per sempre (o no)”. L’espai de producció pròpia de la cadena pública no va passar del 8,8% de share i els 214.000 espectadors i es va veure superat per “Hay una cosa que te quiero decir” amb un 11,1% de quota i la pel·lícula d’Antena3 “Paychek” amb un 9,7% de share. Seguidament cal destacar l’especial informatiu de La1 sobre l’accident ferroviari de Santiago de Compostela. L’ens públic va registrar un 8,8% i els avanços informatius d’Antena3 un 10%.

 AUDIÈNCIES 24 DE JULIOL:

TV3 va ser a cadena més vista del dia per davant d’Antena3. La cadena d’Atresmedia es va imposar a Telecinco. Cuatro per davant de La1 i de La Sexta. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia. Igualment, hem de destacar la bona dada del 3/24 amb la cobertura informativa de l’accident ferroviari. El canal de TVC va tancar el dia entre les opcions més vistes.

 • TV3: 14,3%
 • Antena 3: 11,7%
 • Telecinco: 9,7%
 • Cuatro: 5,9%
 • La 1: 5,6%
 • La Sexta: 5,5%
 • FdF: 2,9%
 • 3/24: 2,7%
 • Esport3: 2,7%
 • 8tv: 2%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

 • TV3: 12,9%
 • Telecinco: 9,6%
 • Antena3: 9,3%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 6%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 3,7%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: