La repetició de “Veterinaris” lidera un prime time repartit

La repetició de "Veterinaris" va assolir ahir una bona dada.

La repetició de “Veterinaris” va assolir ahir una bona dada.

Prime time repartit ahir al vespre. Tot i tractar-se de capítols ja emesos, “Veterinaris” va ser l’espai més vist de la franja amb un bon 15,8% de quota de pantalla i 371.000 espectadors de mitjana. La veterana docu-sèrie de TV3 va imposar-se a “Arrow”, que va abaixar considerablement els resultats de la setmana passada i només va poder registrar un 11,5% de share i 289.000 espectadors al primer capítol, augmentant aquesta xifra fins els 302.000 al segon. Tot i aquestes dades, la cadena d’Atresmedia va ser la cadena líder a la segona part de la franja, ja que TV3 va programar un especial informatiu sobre la tragèdia ferroviària de Gal·lícia, espai que va assolir un 11,5% de quota i 289.000 espectadors. Per la seva banda, Telecinco va oferir una nova entrega de “Campamento de Verano”. El reality de Mediaset va apujar dos punts d’audiència respecte la setmana anterior, i ahir va registrar un 12,7% de quota de pantalla i 191.000 seguidors durant les més de dues hores de programa. Entre les ofertes més vistes del prime time també destaquen els dos capítols de “Mentes criminales” amb 201.000 (8%) i 187.000 espectadors (9,1%) respectivament, i la remissió de “Pesadilla en la cocina” amb un 8,3% de share i 199.000 espectadors.

"Plats Bruts" continua liderant la seva franja.

“Plats Bruts” continua liderant la seva franja.

També hem de destacar el bon paper de la reposició de “Plats Bruts”. La veterana ficció produïda per “El Terrat” va tornar a liderar la franja de tarda i es va col·locar entre els espais més vistos del dia amb 268.000 espectadors ii un 15% de share al primer capítol i un 15,7% i la mateixa xifra d’espectadors al segon. Finalment, l’espai més vist del dia va ser el “TN migdia” amb un 26,9% de quota de pantalla i 494.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 25 DE JULIOL:

 • TV3: 11,7%
 • Antena 3: 11,5%
 • Telecinco: 10,4%
 • La1: 7,8%
 • La Sexta: 5,9%
 • Cuatro: 5,3%
 • La2: 2,4%
 • Neox: 2,3%
 • FdF: 2,2%
 • Nova: 2,2%
 • 8TV: 2,1%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisional):

 • TV3: 12,8%
 • Antena3: 11,5%
 • Telecinco: 10,4%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 5,9%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 3,6%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: