TV3 guanya la batalla de la F1

Lewis Hamilton va ser el guanyardor del G.P. d'Hungria.

Lewis Hamilton va ser el guanyardor del G.P. d’Hungria.

Un cap de setmana més, TV3 va guanyar la particular batalla per la F1 en detriment d’Antena3. La pública catalana va assolir un excel·lent 31,9% de quota de pantalla i 627.000 espectadors amb la cursa que es va disputar al circuit hongarès d’“Hungaroring”. Per la seva banda, la cadena d’Atresmedia es va quedar a molta distància ja que només va poder registrar un 17,3% de share i 339.000 seguidors. A la franja del prime time, La1, sorprenentment, va ser la cadena més vista amb la pel·lícula “Todo incluido”. El film protagonitzat per Vince Vaughn va assolir un bon 14,4% de quota de pantalla i 341.000 espectadors. Tot i això, Antena3 no va quedar-se gaire enrere i va reunir a 318.000 seguidors un 14,1% de l’audiència amb “El peliculón: El inocente”, protagonitzada per Matthew McConaughey. Per la seva banda, TV3 no aconsegueix lluitar contra les principals opcions del prime time del diumenge i ahir va oferir una remissió d’una entrega del “30 minuts”. L’espai no va passar del 10% de share i els 247.000 seguidors. Posteriorment, “la nostra” va caure en picat amb la sèrie “Hospital de campanya”, ( 132.000 seguidors i 5,5% de share). També hem de comentar el mal resultat de “El Club de la comedia” a La Sexta. Tot i tractar-se d’una entrega repetida, l’espai d’humor només va poder registrar un pobre 3% de quota de pantalla i 71.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 28 DE JULIOL:

TV3 va ser la cadena líder del dia amb a més d’un punt de distància d’Antena3. La1 en tercer lloc. Cuatro es va imposar a Telecinco. Històrica davallada de la cadena de Mediaset ahir, quedant-se molt lluny de les principals opcions i superant magrament el 5% de quota de pantalla. Igualment, molt mala dada per La Sexta. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 12,6%
 • Antena 3: 11,5%
 • La1: 10%
 • Cuatro: 7%
 • Telecinco: 5,1%
 • La Sexta: 4,9%
 • FdF: 2,8%
 • 8TV: 2,6%
 • La2: 2,6%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

A dos dies per tancar el mes, TV3 segueix com a cadena més vista, tot i que a poca distància d’Antena3 i de Telecinco, empatades. La1 en quart lloc sense poder competir amb les principals opcions.

 • TV3: 12,8%
 • Antena 3: 9,5%
 • Telecinco: 9,5%
 • La1: 7,1%
 • Cuatro: 5,9%
 • La Sexta: 5,6%
 • 8tv: 3,5%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: