TV3, líder per tretzè mes consecutiu

Per treztè mes consecutiu, TV3 és la cadena més vista a Catalunya.

Per treztè mes consecutiu, TV3 és la cadena més vista a Catalunya.

Per tretzè mes consecutiu, TV3 ha estat la cadena més vista a Catalunya amb un 12,7% de quota de pantalla. Tot i que tradicionalment, “la nostra” no acostuma a aconseguir bons resultats els mesos d’estiu, la pública catalana torna a assolir el lideratge a casa nostra. A més, ampliant la distància amb el seu immediat perseguidor: Telecinco. La cadena de Mediaset és la segona opció més vista del mes per davant d’Antena3. Igualment, hem de destacar la lleugera millora de La1 respecte els resultats del mes anterior. L’ens públic estatal ha assolit un 7,1% de share global el mes de juliol, millorant, com hem dit, el mínim històric que va registrar el mes passat (6,8%). Per la seva banda, Cuatro guanya la batalla a La Sexta en el duel de segones cadenes dels dos grans grups de comunicació estatals. Finalment, 8tv ha tancat el mes amb un 3,4%, xifra lleugerment inferior a la del mes passat com a conseqüència de la manca en aquest tram final del mes d’alguns dels seus programes habituals com l’“Arucitys” i “8 al dia”. Pel què fa als espais més vistos, hem de destacar la final de “Masterchef” amb 677.000 espectadors i un 25,3% de quota de pantalla i els G.P. d’Hongria de F1 de la setmana passada a TV3 amb 627.000 seguidors.

AUDIÈNCIES GLOBALS JULIOL:

  • TV3: 12,7%
  • Telecinco: 9,5%
  • Antena3: 9,4%
  • La1: 7,1%
  • Cuatro: 5,9%
  • LaSexta: 5,6%
  • 8tv: 3,4%
  • Canal33/Super3: 1,8%
  • Esport3: 1,5%
  • 3/24: 1,2%

 

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: