Els diumenges, propietat d’Antena3

La1 va ser la cadena més vista del prime time gràcies a la pel·lícula "Los 4 fantásticos y Silver Surfer".

La1 va ser la cadena més vista del prime time gràcies a la pel·lícula “Los 4 fantásticos y Silver Surfer”.

Un diumenge més, Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. La cadena d’Atresmedia triomfa els caps de setmana gràcies a la seva proposta familiar. Tot i això, La1 va ser l’opció preferida a la franja del prime time amb la pel·lícula “Los 4 fantásticos y Silver Surfer” amb 317.000 espectadors i un 14,6% de quota de pantalla. Per darrere hi trobem el film d’Antena3, “Querido John”, amb 272.000 seguidors i un 13% de share. Cal destacar també, la discreta acollida del G.P. d’Indianápolis de la categoria de MotoGP. La victòria de Marc Màrquez al traçat nord-americà només va aconseguir 219.000 espectadors com a conseqüència del canvi d’horari -a les vuit del vespre-.

AUDIÈNCIES 18 D’AGOST:

Com hem dit, Antena3 va ser la cadena més vista del diaper davant de TV3. La1, per la seva banda, es va imposar a Cuatro i a Telecinco. Sorprenentment, la segona cadena del grup Mediaset es va imposar a la principal opció del grup. La Sexta lluny dels llocs capdavanters. Esport3 va ser la cadena temàtica més vista del dia gràcies al resum del partit del Barça.

  • Antena 3: 11,4%
  • TV3: 9,1%
  • La 1: 7,5%
  • Cuatro: 7,2%
  • Telecinco: 6,9%
  • La Sexta: 3,6%
  • Esport3: 3%
  • Xplora: 3%
  • La 2: 2,7%
Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: