TV3 s’emporta un prime time repartit

"El Gran Dictat" va liderar la nit televisiva a Catalunya.

“El Gran Dictat” va liderar la nit televisiva a Catalunya.

TV3 va ser la cadena més vista del prime time d’ahir dilluns gràcies a una nova edició de “El Gran Dictat” amb cares conegudes de la televisió catalana. L’espai de “la nostra”, un dels pocs programes no enllaunats de la temporada estival, va enfrontar a l’actor Jordi Rios, a la presentadora Bibiana Ballbè i a l’Homo APM davant de 435.000 espectadors i el 17,2% de l’audiència. Seguidament hi trobem la pel·lícula d’Antena3 “Última sospecha” amb 216.000 seguidors i un 9,9% de quota de pantalla. També cal destacar entre les opcions de la nit el resultat del primer partit de lliga en obert que va enfrontar el Celta amb l’Espanyol. El matx. que va oferir Cuatro, va assolir un 8,2% de share i 198.000 espectadors. Per la seva banda, l’estrena de la tertúlia esportiva “Tiki-Taka” va aconseguir un pobre 2,7% de quota de pantalla i 27.000 seguidors, els empatant amb el seu principal rival, “Punto Pelota”, tot i que  l’espai d’Intereconomia va assolir dues dècimes més de share.

AUDIÈNCIES 19 D’AGOST:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. La cadena de Mediaset es va imposar a la d’Atresmedia. La1 per davant de La Sexta i Cuatro. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 11,6%
  • Telecinco: 10%
  • Antena 3: 9,4%
  • La 1: 6,6%
  • La Sexta: 6,1%
  • Cuatro: 5,5%
  • Divinity: 2,9%
  • Xplora: 2,8%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: