El Barça lidera el prime time televisiu

David Villa va marcar contra el seu ex equip.

David Villa va marcar contra el seu ex equip.

Més d’un milió d’espectadors van seguir l’anada de la Supercopa d’Espanya de futbol que van disputar ahir l’Atlètic de Madrid i el Barça. Tot i l’horari (passades les onze de la nit), el matx va reunir 769.000 espectadors i un 36,3% de quota de pantalla a TV3 i 309.000 seguidors i un 14,6% de share a La1. Un dia més, TV3 va ser la cadena preferida per aquest tipus d’esdeveniments. Igualment, “la nostra” va començar liderant la franja amb el reportatge “El col·leccionista”, dedicat a Xavi Hernàndez i que va assolir un excel·lent 19,7% de quota i 463.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 21 D’AGOST:

Gràcies a les bones dades del futbol, TV3 va arrasar al global del dia, doblant l’audiència dels seus competidors. Antena3 per davant de Telecinco. La1 també assoleix una bona dada gràcies a l’anada de la Supercopa. Cuatro per davant de La Sexta.

  • TV3: 18%
  • Antena 3: 8,9%
  • Telecinco: 8,8%
  • La 1: 8%
  • Cuatro: 4,6%
  • La Sexta: 4,5%
  • Nitro: 2,6%
  • FdF: 2,6%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: