“El Gran Dictat”, el més vist del prime time

"El Gran Dictat" amb famosos ha resultat ser tot un èxit.

Màrius Serra, Núria Gago i Tomàs Molina van participar ahir a “El Gran Dictat”. La versió del programa amb famosos ha resultat ser tot un èxit.

La versió de “El Gran Dictat” amb cares conegudes de l’univers televisiu català continua aconseguint bons resultats. L’edició d’ahir dilluns en què hi van participar Màrius Serra, l’actriu Núria Gago i en Tomàs Molina va assolir un excel·lent 18,9% de quota de pantalla i va reunir 496.000 espectadors. Per darrere va quedar el reality de Telecinco “Campamento de verano”. L’espai produït per la productora “La fábrica de la tele” només va poder assolir un discret 8,3% de share i 223.000 espectadors, quedant a més de 10 punts de distància del programa presentat per Òscar Dalmau. Posteriorment, passat el late night, hem de destacar la minisèire d’Antena3 “Ben Hur”. La ficció comprada per Atresmedia va reunir a 157.000 espectadors i va assolir una mitjana del 9,2% de quota. Finalment, hem de dir que l’espai més vist del dia va ser el “TN migdia”. L’informatiu català va reunir a 573.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 26 D’AGOST:

TV3 va ser la cadena més vista del dia a més de dos punts de distància amb Telecinco. La cadena de Mediaset però, per davant d’Antena3. Per la seva banda, La1 la trobem per davant de La Sexta i de Cuatro. La2 entre les cadenes més vistes del dia. FdF la temàtica més vista ahir a Catalunya.

  • TV3: 12,8%
  • Telecinco: 10,3%
  • Antena 3: 9,1%
  • La 1: 6,5%
  • La Sexta: 5,7%
  • Cuatro: 5,6%
  • La 2: 3,3%
  • FdF: 2,8%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: