Antena3, la cadena més vista del prime time català

Ashton Kutcher protagonitza "Killers".

Ashton Kutcher protagonitza “Killers”.

Antena3 va ser la vencedora d’un duel de pel·lícules al prime time de dimecres. La cadena d’Atresmedia va convertir-se en l’opció més vista del vespre a Catalunya gràcies a la pel·lícula “Killers”. El film, protagonitzat per Ashton Kutcher, va ser l’espai més vist de la franja amb 383.000 espectadors i un 15,8% de quota de pantalla. En segon lloc hi trobem TV3. “La nostra” va oferir una altra pel·lícula, en aquest cas “El patriota”, film que va reunir a 336.000 seguidors i un 13,3% de share. Per la seva banda, Telecinco va pujar al podi amb el programa de testimonis “Hay una cosa que te quiero decir”. L’espai de Mediaset va assolir un 9,5% de quota de pantalla i 191.000 espectadors durant les més de dues hores que va durar. Cal destacar també, el programa de reportatges “Comando actualidad”. El veterà espai de La1 va reunir a 173.000 espectadors i va assolir un 6,1% de share. Finalment, també cal esmentar el bon paper de “La Riera”. la ficció de TV3 ha tornat amb força de les vacances. Ahir va assolir un excel·lent 21,5% de quota de pantalla i 429.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 4 DE SETEMBRE:

Tot i el bon paper d’Antena3 a la franja del prime time, TV3 va ser la cadena més vista del dia. En tercer lloc hi trobem Telecinco. A molta distància, La Sexta. La filial d’Atresmedia per davant de La1 i de Cuatro. 8tv comença a recuperar les seves dades habituals després de les vacances. Nitro, la cadena temàtica més vista, per darrere de La2.

  • TV3: 15,2%
  • Antena 3: 10,9%
  • Telecinco: 9,6%
  • La Sexta: 5,8%
  • La 1: 5,3%
  • Cuatro: 4,9%
  • 8TV: 3,6%
  • La 2: 2,9%
  • Nitro: 2,8%
  • FdF: 2,6%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: