TV3, líder a Catalunya per 15è mes consecutiu

Per quinzè mes consecutiu, TV3 és la cadena més vista a Catalunya.

Per quinzè mes consecutiu, TV3 és la cadena més vista a Catalunya.

TV3 ha tancat el mes de setembre com la cadena de televisió més vista a Catalunya. La pública catalana porta quinze mesos consecutius liderant el panorama televisiu, fet històric i que mai havia passat fins ara. L’aposta per nous formats, com l'”Oh Happy Day” i la continuïtat d’altres èxits de la cadena, com són el “Polònia”, “El convidat” o “Crackòvia”, han fet que “la nostra” aconsegueixi aquests resultats. TV3 ha tancat setembre amb un bon 13,7% de quota de pantalla, 2,6 punts més que Antena3, la segona cadena més vista. La cadena d’Atresmedia s’ha imposat doncs, al seu principal rival, Telecinco. La cadena del grup Mediaset ha estat tercera, una dècima per sota del deu percent. La1 ha quedat quarta, a molta distància de les principals ofertes televisives amb unes dades similars del seu històric rècord negatiu a Catalunya.

AUDIÈNCIES GLOBALS SETEMBRE:

  • TV3: 13,7%
  • Antena3: 11,1%
  • Telecinco: 9,9%
  • La1: 6,5%
  • LaSexta: 5,8%
  • Cuatro: 5,5%
  • 8tv: 3,7%
  • La2: 2,1%

 

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: