“Polònia” celebra els 300 programes liderant el prime time

"Polònia" va celebrar els seus 300 programes liderant la segona part del prime time català.

“Polònia” va celebrar els seus 300 programes liderant la segona part del prime time català.

“Polònia” va celebrar ahir els seus 300 programes convertint-se novament, en el programa amb més quota de pantalla del prime time. La sàtira política va registrar un bon 19,1% de share i va aconseguir 570.000 espectadors de mitjana. Abans però, “La Meva” ja havia assolit el lideratge de la franja amb una quota de pantalla menor (18,3% de share) i 596.000 seguidors de mitjana. El binomi entre aquests dos programes continua funcionant a “la nostra”. L’alternativa televisiva de la nit la trobem a la sèrie “Águila Roja”. La ficció de La1 continua aconseguint bones dades i ahir va assolir un 14,1% de quota i 403.000 espectadors. Per la seva banda, la docu-sèrie “Encarcelados” de La Sexta va abaixar els registres de la setmana passada i ahir no va poder passar del 7,7% de share i els 225.000 seguidors. Igualment, la sèrie “Arrow” a Antena3 només va poder assolir un discret 7,1% de quota de pantalla i 188.000 espectadors de mitjana. Finalment, cal destacar, un dia més, la bona acceptació dels “TN” a Catalunya. Els informatius de TV3 van aconseguir ahir uns registres estratosfèrics: el “TN migdia” va registrar un 33,8% de share i 657.000 espectadors, i el del vespre un 19,5% de quota i 568.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 3 D’OCTUBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia amb un 15,7% de quota de pantalla. Antena3 va aconseguir la segona posició per davant de Telecinco. La1 a molta distància de les principals opcions del dia. La Sexta guanya el seu duel particular amb Cuatro. 8TV assoleix una bona dada i Neox tanca el dia com la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,7%
  • Antena 3: 9,3%
  • Telecinco: 8,5%
  • La 1: 7,9%
  • La Sexta: 6%
  • Cuatro: 5%
  • 8TV: 4,2%
  • Neox: 2,6%
  • Divinity: 2,5%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: