“Polònia”, líder del prime time dels dijous

"El Gran Wyoming" és un dels nous personatges que arriba a "Polònia" aquest any.

“El Gran Wyoming” és un dels nous personatges que arriba a “Polònia” aquest any.

“Polònia” continua liderant el prime time dels dijous. La sàtira política va tornar ahir a TV3 amb material nou després de l’èxit de l’emissió de l’espectacle “La Família Irreal” de la setmana passada. Els de “Minoria Absoluta” van dominar la franja amb un 16,3% de quota de pantalla i 535.000 espectadors de mitjana. Paral·lelament, Antena3 es va quedar a molt poca distància de TV3 amb el talent de famosos “Tu cara me suena”. El programa presentat per Manuel Fuentes va anotar un 16,1% de share i 364.000 seguidors. Abans però, l’espai de producció pròpia de “la nostra”, “Amb ulls de nen”, va assolir un 14,5% de quota i 473.000 espectadors. Tot i aquestes dades, l’espai de TV3 va ser el programa més vist de l’acces prime time però va quedar lluny dels registres que aconsegueixen altres programes de la casa en aquell horari. Cal destacar també, la bona acollida de “El Intermedio”. Gràcies a la moguda agenda política, el programa produït per Globomedia va assolir un bon 11,9% de share i 380.000 espectadors. Pel que fa als esports, el partit de l’Eurolliga que va enfrontar el Fenerbahce Ulker i el F.C.Barcelona va ser el més destacat al canal Esport3 amb un 5,6% de quota de share i 119.000 espectadors de mitjana. Finalment, l’estrena a La1 de la pel·lícula sobre el cooperant espanyol “Vicente Ferrer” va quedar lluny de les principals opcions del dia amb un 11,2% de quota de pantalla i 328.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 9 DE GENER:

TV3 va ser la cadena més vista del dia amb un 14,5% de share. Antena3 va assolir la segona posició per davant de Telecinco. La1 es va imposar a La Sexta i a Cuatro. 8TV queda per sota del 4% però, lluny de l’amenaça de les cadenes temàtiques. Nova es va imposar a la resta d’ofertes.

 • TV3: 14,5%
 • Antena 3: 11,7%
 • Telecinco: 11%
 • La 1: 7,3%
 • La Sexta: 6,8%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,9%
 • Nova: 2,6%
 • Clan: 2,2%

AUDIÈNCIES GENER (Provisional):

 • TV3: 13,4%
 • Antena3: 12%
 • Telecinco: 10,2%
 • La1: 8,1%
 • La Sexta: 5%
 • Cuatro: 4,9%
 • 8TV: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: