El “30 minuts” arrasa al prime time de diumenge

Jaume Barberà en una de les imatges de l'especial "30 anys junts" que va oferir TV3 ahir al vespre.

Jaume Barberà en una de les imatges de l’especial “30 anys junts” que va oferir TV3 ahir al vespre.

El “30 minuts” d’ahir va ser tot un èxit d’audiència. L’espai informatiu de TV3 va emetre el programa el programa especial “30 anys junts”, on es feia una mirada retrospectiva dels espais informatius de “la nostra”. L’espai va assolir un espectacular 17,2% de quota de pantalla i 592.000 espectadors de mitjana., convertint-se en el programa més vist de la nit. Per la seva banda, la segona posició de la nit va recaure a La Sexta amb “El objetivo” d’Ana Pastor. La periodista va entrevistar al ministre d’Educació, José Ignacio Wert amb una bona dada d’audiència: 9,2% de share i 315.000 seguidors.

Tot i aquestes dades, a la segona part del prime time, les opcions dels dos grans grups de comunicació estatals es van imposar a la resta. En primer lloc, Antena3 va assolir un bon 12,7% de quota de pantalla i 379.000 espectadors amb la pel·lícula “El Padrastro”. Seguidament, la cadena de Mediaset es va anotar una dada lleugerament inferior amb amb la sèrie “Aída”; un 11,1% de share i 356.000 espectadors. Finalment, La1 va oferir “Los hombres que miraban fijamente a las cabras”, un film proragonitzat per Ewan McGregor i George Clooney. El film va assolir un 10,5% de quota de pantalla i 324.000 espectadors.

Pel que fa a la resta del cap de setmana, cal destacar la bona acollida del retorn del docu-reality “Veterinaris” a TV3. Tot i el canvi a la graella televisiva -enguany l’emissió és a les sobretaules dels dissabtes-, el programa produït per Media3.14 va assolir un excel·lent 20% d’audiència i 498.000 espectadors.

AUDIÈNCIA 12 DE GENER:

Com és habitual els caps de setmana, Antena3 va ser la cadena més vista del dia a Catalunya per davant de TV3. Telecinco es queda en tercer lloc però a molt poca distància de La1. Cuatro s’imposa a La Sexta. Paramount Channel, la temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 12,4%
  • TV3: 10,1%
  • Telecinco: 8,8%
  • La 1: 8,6%
  • Cuatro: 7%
  • La Sexta: 5,4%
  • Paramount Channel: 3,2%
  • Xplora: 2,8%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: