Antena3 amenaça el prime time dels dilluns a TV3

Quasi bé 5 anys després de la seva mort, Rubianes continua sent un referent de l'humor a Catalunya.

Quasi bé 5 anys després de la seva mort, Rubianes continua sent un referent de l’humor a Catalunya.

Antena3 va anotar ahir un bon resultat amb la sèrie “El tiempo entre costuras”. La ficció d’Atresmedia va assolir un bon 16,6% de quota de pantalla i 486.000 espectadors de mitjana, convertint-se en el programa amb més quota de pantalla de tota la nit i plantant cara a l’oferta de TV3.  Paral·lelament, “la nostra” va oferir “Rubianes solamente”, espai que va quedar a poca distància d’Antena3. L’espectacle del còmic “gallego-catalán” va aconseguir un meritori 16,2% de share i 481.000 seguidors. Quasi cinc anys després de la seva mort, Rubianes continua sent, sense cap mena de dubte, un referent a Catalunya. Abans però, el “Crackòvia” va anotar un 16% de share i 546.000 espectadors. Tot i aquestes dades, la sàtira esportiva va tenir més espectadors de mitjana que la resta d’opcions de la nit gràcies al seu horari, espai on hi ha més espectadors potencials.

AUDIÈNCIES 13 DE GENER:

Tot i no dominar el prime time com és habitual, TV3 va ser la cadena líder a Catalunya a molta distància de les altres ofertes. Telecinco en segon lloc per davant d’Antena3. La1 s’imposa a La Sexta i Cuatro. 8TV no pot plantar cara a les ofertes generalistes. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia pel darrere de La2.

  • TV3: 16,6%
  • Telecinco: 12%
  • Antena 3: 11,4%
  • La 1: 6,6%
  • La Sexta: 5,7%
  • Cuatro: 4,5%
  • 8TV: 4,2%
  • La 2: 2,4%
  • Nova: 2,3%

 

Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: