El “Sense ficció” sobre Robert Capa, líder d’espectadors del prime time

El documental sobre Robert Capa que va oferir ahir el "Sense ficció" de TV3 va ser líder d'espectadors. Font. tarragona.cat

El documental sobre Robert Capa que va oferir ahir el “Sense ficció” de TV3 va ser líder d’espectadors. Font. tarragona.cat

El “Sense ficció” d’ahir el vespre va ser l’opció més vista de la franja del prime time a Catalunya. El veterà programa de TV3 va oferir el documental “El món on volíem viure. Robert Capa, 15 de gener de 1939” amb èxit. L’espai va assolir un bon 12,7% de quota de pantalla i 434.000 espectadors, convertint-se en l’opció preferida de tota la nit. En segon lloc hi trobem la sèrie “Bienvenidos al Lolita” d’Antena3. La ficció, tot i tenir més share que el programa de TV3 (13%), va reunir menys espectadors globals, 383.000 seguidors. Seguidament,Telecinco va assolir el tercer lloc amb un dels darreres episodis de la sèrie “Tierra de Lobos” amb un 8,3% de quota i 245.000 espectadors. També hem de destacar la discreta acollida d’una de les estrenes de la temporada. El reality “Deja sitio para el postre” de Cuatro va aconseguir a casa nostra un pobre 7,7% de share i 205.000 seguidors. Finalment, un dia més, “La Riera” va arrasar a la sobretaula. Ahir, la ficció de TV3 va assolir un excel·lent 21% de quota de pantalla i 411.000 espectadors.

AUDIÈNCES 14 DE GENER:

Globalment, TV3 va ser la cadena líder del dia per davant d’Antena3. La cadena d’Atresmedia va quedar per davant de Telecinco. Cal destacar també, la davallada de La1. Un dia més, la pública estatal va tenir menys seguiment que La Sexta a Catalunya. 8TV a més d’un punt de distància de Cuatro. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

  • TV3: 13,2%
  • Antena 3: 11,4%
  • Telecinco: 9,6%
  • La Sexta: 7,4%
  • La 1: 6,7%
  • Cuatro: 5,5%
  • 8TV: 4,2%
  • Neox: 3%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: