Antena3, la cadena més vista del cap de setmana a Catalunya

El "30 minuts" d'ahir va ser l'opció més seguida del "prime time" amb el reportatge "Exportistes".

El “30 minuts” d’ahir va ser l’opció més seguida del “prime time” amb el reportatge “Exportistes”.

Antena3 ha estat la cadena més vista del cap de setmana a Catalunya. La cadena d’Atresmedia va ser la televisió líder de dissabte amb un 12,9% de quota de pantalla i ahir, amb un 12,1%. Tot i això, TV3 no ha quedat fora de joc i també s’ha situat entre les més vistes gràcies al bon resultat de la seva oferta informativa. En primer lloc, ahir els dos “Telenotícies” van superar els 600.000 espectadors de mitjana, (696.000 el del vespre i 643.000 el del migdia), i el “30 minuts” va ser líder de la franja del prime time. El veterà programa de “la nostra” va oferir el reportatge “Exportistes” amb un gran resultat: 537.000 espectadors i un 15,3% de quota de pantalla. Per darrere es van situar la pel·lícula de La1 “Venganza”, amb 478.000 seguidors i un 14,2% de share. Seguidament, Antena3 també va programar un altre film, en aquest cas “50 citas” amb unes xifres lleugerament inferiors: 412.000 espectadors i un 13% de quota. Entre les opcions més vistes de la nit cal destacar, un dia més, “Aída”. La ficció de Globomedia per a Telecinco va assolir un 11,9% de share i 397.000 seguidors. Qui sembla que no aconsegueix bons resultats és Ana Pastor. La periodista de La Sexta no va superar el 7% de quota i es va quedar amb 222.000 espectadors. Finalment, cal remarcar les bones dades de  l’“APM Extra?”. El veterà programa de zàpping va assolir ahir un espectacular 20,5% de quota de pantalla i 558.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 19 DE GENER:

Com hem dit abans, Antena3 va ser la cadena líder d’ahir per davant de La1 i de TV3. Telecinco en quart lloc a molta distància de les principals opcions del dia. Cuatro va guanyar la seva batalla personal amb La Sexta. La2 per davant de 8TV.

  • Antena3: 11,9%
  • La1: 11,2%
  • TV3: 10,2%
  • Telecinco: 8,2%
  • Cuatro: 7,1%
  • La Sexta: 4,5%
  • La2: 2,9%
  • 8TV: 1,9%
  • Canal 33/ Super3: 1,2%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: