“Crackòvia” i “El tiempo entre costuras”, líders de la nit a Catalunya

“AFERS EXTERIORS” TORNA A TV3 COM A SEGONA OPCIÓ DE LA NIT PER DARRERE DE LA SÈRIE D’ATRESMEDIA.

Toni Cruanyes va debutar ahir al vespre com a nou conductor del "TN vespre".

Toni Cruanyes va debutar ahir al vespre com a nou conductor del “TN vespre”.

Nit d’estrenes televisives a Catalunya. TV3 va estrenar ahir al vespre els nous “Telenotícies” amb èxit. El “TN vespre”, al capdavant del qual hi és Toni Cruanyes, va debutar amb una de les edicions més vistes de la temporada amb un 24,6% de quota de pantalla i 775.000 espectadors de mitjana. Seguidament i com és habitual, “Crackòvia” va assumir el liderat televisiu amb un 17,9% de share i 624.000 seguidors. Poc després, “la nostra” va estrenar un altre espai, en aquest cas el recuperat “Afers exteriors”. El programa conduït per Miquel Calçada va tornar a la graella televisiva amb un bon 18,3% de quota de pantalla i 622.000 espectadors tot i que es va veure superat per l’últim capítol de la sèrie “El tiempo entre costuras”. La ficció d’Atresmedia va assolir un excel·lent 20% de share i 601.000 espectadors de mitjana. Aquestes dades les hem de contextualitzar tenint en compte que l’espai d’Antena3 va tenir una duració més extensa que el de TV3.  Entre les altres opcions de la nit destaca l’entrevista a Mariano Rajoy que va oferir Antena3. Tot i els bons registres, l’espai no va poder competir contra el “TN” de TV3 i es va assolir un 19,9% de quota i 382.000 seguidors. També cal destacar l’oferta de Telecinco amb la comèdia “La que se avecina”. El veterà espai de Mediaset no va poder competir amb la resta d’opcions de la nit tot i anotar un bon 15,9% de quota i 478.000 seguidors. Finalment, cal dir, un dia més, que les sobretaules catalanes tenen un propietari: “La Riera”. La sèrie de TV3 va tornar a liderar la seva franja amb un 23,9% de share i 485.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 20 DE GENER:

TV3 va tornar a ser la cadena més vista del dia a més de dos punts de distància amb Antena3. Telecinco, en tercer lloc. La1 va assolir la quarta posició per davant de La Sexta. Cuatro no va poder competir amb la segona cadena d’Atresmedia. Mal resultat per 8TV. La cadena del Grup Godó es va quedar per sota dels quatre punts de share. “8 al dia” de Josep Cuní va aconseguir ahir un 5,9% de quota i 160.000 espectadors de mitjana. La2, per davant de Divinity, ahir, la cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,9%
  • Antena 3: 13,2%
  • Telecinco: 11,9%
  • La 1: 6,4%
  • La Sexta: 5,7%
  • Cuatro: 4,3%
  • 8TV: 3,9%
  • La 2: 2,5%
  • Divinity: 2,1%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: