Prime time històric: “Polònia” perd davant de “Tu cara me suena”

El talent de famosos "Tu cara me suena" és un dels èxits de la temporada d'Antena3.

El talent de famosos “Tu cara me suena” és un dels èxits de la temporada d’Antena3.

TV3 va perdre per primera vegada en anys, el lideratge televisiu a la franja del prime time i es va veure superada per Antena3. La raó de tot plegat la podem trobar a la franja televisiva precedent, l’acces prime time, on TV3 no aconsegueix uns resultats tan contundents com els de fa unes setmanes amb el programa “Amb ulls de nen”. La sèrie documental queda lluny dels registres que aconsegueix habitualment altres programes de la casa a la mateixa franja com són “La meva” o fa més temps, “Veterinaris”. Ahir, l’espai va aconseguir un 13% de quota de pantalla i 444.000 espectadors tenint en compte que el “TN vespre” va registrar un 19,5% de share i 621.000 espectadors. A més, “Amb ulls de nen” es va veure superat durant els primers minuts per “El Intermedio” de La Sexta, cosa que no és habitual. L’espai de Globomedia va assolir un 11% de quota de pantalla i 372.000 seguidors. Amb aquest panorama, TV3 ho va tenir difícil per aconseguir el lideratge televisiu. Seguidament, el “Polònia” va registrar un dels pitjors resultats de la temporada amb un 14,4% de share i 464.000 seguidors i no va poder competir amb el seu rival: “Tu cara me suena”. El talent amb famosos, produït per Gestmusic, va assolir un 18% de quota de pantalla i 372.000 seguidors durant les més de dues hores i mitja que va durar el programa i va superar al “Polònia” els primers minuts del programa. Aquestes dades les hem de valorar tenint en compte la durada del programa d’Antena3, més enllà de la mitja nit.

Per la seva banda, La1 també va aconseguir uns resultats discrets amb la sèrie “Cuéntame”. La veterana ficció va assolir ahir un 8,5% de share i 269.000 espectadors, quedant lluny de les principals opcions de la nit. Amb quasi els mateixos resultats, una altra ficció, en aquest cas, “Castle” a Cuatro va tancar la nit: 8,5% de quota i 281.000 seguidors. I pel que fa a 8TV, “8 al dia” va assolir un resultat habitual; 5,8% de share i 163.000 espectadors. Finalment, cal destacar el resultat, un dia més, de “La Riera”. La ficció de TV3 va assolir ahir un 21,2% i 405.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 23 DE GENER:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. Gràcies als bons resultats al prime time, la cadena d’Atresmedia va retallar diferències amb “la nostra”. Telecinco en tercer lloc per davant de La1. Amb quasi un empat tècnic, La Sexta va tancar el dia molt aprop de la pública estatal. Cuatro per davant de 8TV que no aconsegueix remuntar. Gràcies a la cobertura que va fer ahir sobre la dimissió del president del Barça Sandro Rosell, Esport3 va assolir un dels millors resultats de la temporada. Nova va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 13,7%
  • Antena 3: 12%
  • Telecinco: 10,8%
  • La 1: 6,5%
  • La Sexta: 6,4%
  • Cuatro: 5,2%
  • 8TV: 3,9%
  • Esport3: 3%
  • Nova: 2,5%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: