Mínim històric de TV3 com a conseqüència de la vaga

LA VAGA DE 12 HORES DELS TREBALLADORS DE LA PÚBLICA CATALANA DEIXA A TV3 COM A UNA DE LES CADENES MENYS VISTES DEL DIA

"El Gran Wyoming" va ser el gran triomfador de la nit en una jornada atípica.

“El Gran Wyoming” va ser el gran triomfador de la nit en una jornada atípica.

La vaga de 12 hores dels treballadors de TV3 va passar factura a “la nostra” i “El Intermedio” de La Sexta va ser l’espai més vist del dia a casa nostra gràcies a l’absència de la programació habitual de TV3. L’espai de Globomedia va assolir un bon 14,1% de quota de pantalla i 480.000 espectadors superant, fins i tot al “Crackòvia”. La sàtira esportiva va registrar un inusualment discret 13,3% de share i 456.000 seguidors. Posteriorment, “Afers Exteriors” de Miquel Calçada tampoc va dominar la franja tot i que va apujar l’audiència anterior fins el 14,4% de quota de pantalla i 480.000 espectadors, perdent 4 punts d’audiència respecte la setmana passada. Amb aquestes dades, el gran vencedor d ela nit va ser “La que se avecina”. La sèrie de Mediaset va aconseguir un bon 15,1% de share i 455.000 seguidors de mitjana durant l’hora i mitja que va durar. Qui també va aprofitar la situació poc habitual de la programació catalana va ser La1 amb l’estrena “¡Mira quién baila!” El talent amb famosos va assolir un bon 13,5% de share i 387.000 seguidors, quedant per davant d’una altra estrena:“El corazón del océano”. La ficció d’Antena3 va registrar un 13,5% de quota i 399.000 seguidors. Per la seva banda, la segona temporada de “Pesadilla en la cocina” va aconseguir un 12,6% de quota i 418.000 espectadors al primer capítol i un 14,2% de share i 315.000 seguidors al segon. També hem de destacar la bona dada de “8 al dia”. El programa de Josep Cuní va tancar el dia amb una de les seves millors dades de la temporada: un 7,7% de quota de pantalla i 212.000 seguidors. Finalment, entre les opcions de les cadenes temàtiques destaca “Los Simpsons”. La veterana sèrie va assolir ahir a Neox un 5,4% de quota i 186.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 27 DE GENER:

Gràcies a l’absència de la programació habitual de TV3, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya. Antena3 en segon lloc per davant de La1. Fins i tot, La Sexta va tancar el dia per davant de TV3. A molta distància hi trobem 8TV, que sorprenentment va superar a Cuatro. Nova va ser la cadena temàtica més vista de dia.

  • Telecinco: 13,1%
  • Antena 3: 11,8%
  • La 1: 9,4%
  • La Sexta: 8,4%
  • TV3: 8,2%
  • 8TV: 4,5%
  • Cuatro: 4,3%
  • Nova: 2,6%
Etiquetat , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: