L’entrevista a Oriol Junqueras, el més vist del prime time

L’ENTREVISTA AL CAP DE L’OPOSICIÓ, EL MÉS VIST DE LA NIT.

L'entrevista a Oriol Junqueras va ser el més vist del prime time de dimarts.

L’entrevista a Oriol Junqueras va ser el més vist del prime time de dimarts.

L’entrevista a Oriol Junqueras, cap de l’oposició i líder d’ERC que va oferir TV3, va ser el més vist de la franja del prime time. L’espai va reunir a 611.000 espectadors de mitjana i va assolir un 18,3% de quota de pantalla. Tot i aquestes dades, l’entrevista va quedar lluny dels registres que va aconseguir la que va emetre TV3 a Artur Mas fa poc més d’un mes: 872.000 espectadors i un 25,2% de share. Seguidament, el lideratge televisiu va passar a mans de La Sexta. La segona cadena d’Atresmedia va oferir la pel·lícula “Misión Imposible 3” amb èxit. El film protagonitzat per Tom Cruise va assolir un 13,9% de quota de pantalla i 352.000 seguidors. Gràcies a aquestes dades, La Sexta va quedar per davant de La1 en els resultats globals del dia. La pública estatal, ja no té el domini que tenia a l’etapa de Zapatero i a Catalunya no aconsegueix competir amb les principals ofertes televisives.

AUDIÈNCIES 28 DE GENER:

TV3 va ser la cadena més vista del dia després de la vaga de 12 hores que van convocar els treballadors dilluns passat. Telecinco va assolir la segona plaça per davant d’Antena3. La Sexta, com hem dit, va aconseguir la quarta posició per davant de La1. Cuatro no pot competir amb les principals cadenes. Mal resultat de 8TV que no va poder acostar-se als quatre punts de share. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

  • TV3: 14,2%
  • Telecinco: 11,6%
  • Antena 3: 10%
  • La Sexta: 7,6%
  • La 1: 7,1%
  • Cuatro: 5,5%
  • 8TV: 3,3%
  • Neox: 2,5%
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: