El Barça dóna el lideratge del dia a Antena3

EL FUTBOL NO DÓNA OPCIÓ A LA RESTA D’OPCIONS TELEVISIVES

El Barça va guanyar al Llevant per cinc a u enmig d'un fort aiguat.

El Barça va guanyar al Llevant per cinc a u enmig d’un fort aiguat.

El partit de la Copa del Rei entre el Barça i el Llevant va ser l’espai més vist del prime time amb un 27,5% de quota de pantalla i 895.000 espectadors de mitjana. Amb aquestes dades, la resta de programes no va poder competir amb el futbol i TV3 va quedar lluny dels registres habituals. L’“APM?” va assolir un discret 12,5% de share i 437.000 espectadors a l’acces prime time. Tot i això, posteriorment “la nostra” va apujar l’audiència precedent amb un nou capítol de “El Foraster”. L’espai produït per Brutal Media va aconseguir un 14,8% de quota i 491.000 seguidors de mitjana, perdent dos punts respecte la setmana passada. Entre la resta d’opcions de la nit destaquen “El Intermedio” amb un 8% de share i 278.000 espectadors i “Anna Karenina” a Telecinco amb un 10,1% de quota i 271.000 espectadors. Finalment, cal destacar, un dia més, els bons resultats de “La Riera”. La ficció de TV3 va assolir un espectacular 22,6% de quota de pantalla i 431.000 espectadors a la sobretaula.

AUDIÈNCIES 29 DE GENER:

Antena3 va tancar el dia com a líder per davant de TV3. Això sí, només amb una dècima de diferència entre ambdues cadenes. Telecinco en tercer lloc per davant de La1. Cuatro va superar també per la mínima a La Sexta. 8TV recupera les seves dades habituals.

  • Antena3: 13,8%
  • TV3: 13,7%
  • Telecinco: 11%
  • La1: 7,1%
  • Cuatro: 5,5%
  • La Sexta: 5,4%
  • 8TV: 4,2%
  • Canal 33/ Super3: 1,7%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: