TV3 marca el seu mínim històric en un nou dia de vaga

ELS TREBALLADORS DE TV3 I DE CATALUNYA RÀDIO VAN REALITZAR AHIR UNA NOVA JORNADA DE VAGA

"Tu cara me suena" va ser el programa més vist del prime time.

“Tu cara me suena” va ser el programa més vist del prime time.

Antena3 va aprofitar ahir l’absència de la programació habitual de TV3 per convertir-se en la cadena més vista del dia a Catalunya. En primer lloc, cal destacar l’excel·lent dada de “El Hormiguero” a la franja de l’acces prime time. L’espai conduït per Pablo Motos va assolir un 17,4% de quota de pantalla i va superar el mig milió d’espectadors (565.000). Tot seguit i ja a la franja del prime time, el lideratge de la cadena d’Atresmedia va ser encara més evident amb una nova entrega de “Tu cara me suena”. El talent amb famosos va aconseguir un espectacular 20,3% de share i 428.000 espectadors de mitjana durant les més de dues hores que va durar l’espai.

Qui també va aprofitar la jornada de vaga per aconseguir uns bons registres va ser l’informatiu del vespre de Telecinco. L’espai conduït per Pedro Piqueras va ser l’escollit per informar a la majoria de catalans amb un 13,2% de quota de pantalla i 389.000 espectadors. Per la seva banda, el “TN vespre” de serveis mínims va assolir un 13,8% de share i 373.000 espectadors. Finalment, cal destacar la bona dada de “8 al dia”. El programa de Josep Cuní va aconseguir una de les seves millors dades amb un 8,8% de quota de pantalla i 227.000 seguidors de mitjana.

AUDIÈNCIES 30 DE GENER:

Com hem dit, Antena3 va assolir el primer lloc del dia per davant de Telecinco i de La1. La Sexta es va imposar a TV3 i a Cuatro. 8TV va registrar una dada més alta que l’habitual. El canal infantil de TVE va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 13,4%
  • Telecinco: 12,4%
  • La 1: 8,5%
  • La Sexta: 7,7%
  • TV3: 6,3%
  • Cuatro: 6,1%
  • 8TV: 4,8%
  • Clan: 2,6%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: