Nou mínim històric de TV3 en un altre dia de vaga

EL RETORN DE “SALVADOS” A LA SEXTA SUPERA EL MILIÓ D’ESPECTADORS

"Salvados" va arrasar al prime time de diumenge amb més d'un milió d'espectadors a Catalunya.

“Salvados” va arrasar al prime time de diumenge amb més d’un milió d’espectadors a Catalunya.

En un nou dia de vaga dels treballadors de TV3, la pública catalana va assolir el seu mínim històric i es va convertir en una de les cadenes menys vistes de diumenge, superada per la majoria d’opcions televisives. Amb l’alteració de la programació habitua de TV3, La Sexta va ser la cadena més vist de la franja del prime time amb l’estrena d’una nova temporada de “Salvados”. El programa conduït per Jordi Èvole va oferir un cara a cara entre Artur Mas i Felipe González. L’espai va arrasar a la franja i va ser seguit per més d’un milió d’espectadors, (1.067.000), i va assolir un espectacular 30% de quota de pantalla, convertint-se en el rècord del veterà programa.

AUDIÈNCIES 2 DE FEBRER:

Com hem dit, TV3 va assolir ahir el seu mínim històric. La cadena més vist a Catalunya va ser Antena3, a molta distància de Telecinco. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV per sota de la seva mitjana habitual. FdF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Antena 3: 12,9%
 • Telecinco: 9,7%
 • La1: 7,7%
 • La Sexta: 7,5%
 • Cuatro: 6,5%
 • TV3: 5,7%
 • 8TV: 3,1%
 • FdF: 2,6%

AUDIÈNCIES GENER 2014:

Tot i aquestes dades, TV3 va ser la cadena més vista de gener per davant d’Antena3. Telecinco en tercer lloc per davant de La1. Cuatro guanya per la mínima a La Sexta. 8TV no pot competir amb les principals opcions a causa de la seva discreta programació del cap de setmana.

 • TV3: 13%
 • Antena3: 11,6%
 • Telecinco: 10,6%
 • La1: 7,5%
 • Cuatro: 5,6%
 • La Sexta: 5,5%
 • 8TV: 3,2%

 

Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: