Telecinco aprofita la vaga de TV3 i assoleix el liderat televisiu a Catalunya

ELS INFORMATIUS DE TELECINCO, ELS ESCOLLITS PER LA MAJORIA DELS CATALANS EN UN NOU DIA DE VAGA DE TV3

Pedro Piqueras condueix els informatius del vespre de Telecinco.

Pedro Piqueras condueix els informatius del vespre de Telecinco.

Ahir, nou dia de vaga dels treballadors de TV3 fet que va modificar la programació de la pública catalana i les seves audiències habituals. Telecinco va aprofitar la vaga per ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. Els informatius de la cadena de Mediaset van ser l’opció més seguida de l’acces prime time amb un 15,3% de quota de pantalla i 461.000 espectadors. Seguidament però, el lideratge es va repartir entre els diferents espais de les principals cadenes. Per una banda, “Pesadilla en la cocina” de La Sexta, va assolir un bon 15,1% de share i 445.000 seguidors, quedant per davant del seu principal competidor, “La que se avecina”. Tot i això, la sèrie de Telecinco va aconseguir bons registres amb un 14,7% de share i 409.000 espectadors. Posteriorment, el duel entre “El corazón del océano” d’Antena3 i “¡Mira quién baila” de La1, el va guanyar el talent de famosos amb un 12,3% de share i 307.000 espectadors. La ficció d’Atresmedia, tot i tenir més espectadors com a conseqüencia de tenir menys durada (328.000), va assolir menys quota de pantalla amb un 11,3%. TV3, com hem dit, va alterar la seva programació habitual i va oferir la pel·lícula “Dieta Mediterrània” amb pobre 4,6% de quota i 150.000 espectadors. Finalment, cal destacar les bones dades dels programes capdavanters de 8TV. “Aruscitys” va assolir un 7,3% de quota de pantalla i 144.000 espectadors de mitjana i “8 al dia” va registrar un 10% de share i 255.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 3 DE FEBRER:

Com hem dit anteriorment, Telecinco va ser la cadena més vista a casa nostra per davant d’Antena3. La1 en tercer lloc. La Sexta per davant de TV3. 8TV s’acosta als sis punts de share. Cuatro per darrere de la cadena del Grup Godó.

 • Telecinco: 13,6%
 • Antena3: 10,4%
 • La1: 9%
 • La Sexta: 7,7%
 • TV3: 7,5%
 • 8TV: 5,8%
 • Cuatro: 4%
 • Nova: 2,8%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisionals):

Com a conseqüència de la vaga i de la discreta programació de TV3 els caps de setmana, Antena3 és, de moment, la cadena més vista de febrer a casa nostra per davant de Telecinco. La1, amb més espectadors que TV3. La Sexta per davant de Cuatro i 8TV arrosega la pobra programació dels caps de setmana.

 • Antena3: 12,7%
 • Telecinco: 10,7%
 • La1: 7,7%
 • TV3: 7,5%
 • La Sexta: 6,6%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 3,5%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: