EXCLUSIVA: CONFIRMAT: Adéu a l'”Arucitys”

EL MOTIU: LA SUSPENSIÓ DEL PROGRAMA D’AVUI PER “MOTIUS DE SALUT” D’ALFONS ARÚS.

Alfons Arús, presentador i director d'"Arucititys".

Alfons Arús, presentador i director d'”Arucitys”.

L’alarma ha saltat aquest matí quan a la pàgina oficial de Facebook del programa s’ha informat de que avui “Arucitys” no s’emetria com a conseqüència d’un problema de salut del seu presentador i director, Alfons Arús. Seguidament però, l’excol·laborador del programa, el paparazzi Enric Bayón, ha informat des del seu perfil personal de Twitter que el programa deixava d’emetre’s definitivament i donava mostres de suport a tots els integrants de l’equip. D’igual manera i a la mateixa xarxa social, la col·laboradora d'”Arucitys”, Lorena Vázquez ha escrit un altre missatge apuntant a la cancel·lació del programa. Mitja hora després però, un altre col·laborador, Javi Martin, ha informat que la suspensió del programa és un problema puntual i que no hi haurà emissió els propers “dos o tres dies”. Una altra col·laboradora, en aquest cas Laura Fa, també ha afirmat que es tracta d’un problema de salut d’Alfons Arús i que “necessita descans”. Tot i que encara no hi ha cap comunicat oficial al respecte ni per part de la productora “Arona Produccions” ni de la cadena, 8TV, “Quinatele” ha pogut saber, mitjançant diferents fonts d’informació, que el motiu és un problema a l’ull d’Alfons Arús i que l’equip ja ha rebut la notificació de la definitiva cancel·lació del programa . L’“Arucitys”, tanca “la paradeta”.

“ARUCITYS” , MÉS DE 2000 PROGRAMES I UN PREMI ONDAS:

“Arucitys” va començar les emissions l’any 2002 a City TV amb un format similar a l’actual. Tot i la seva veterania, el programa ha gaudit d’una bona salut televisiva, com ho demostren les dades de fa dos dies, on l’espai va registrar més d’un 7% de quota de pantalla. L’any 2012 va rebre el Premi Ondas com a millor programa no nacional. Sense cap mena de dubte, la cadena del Grup Godó es queda sense un dels seus puntals televisius. Tot i això, des de “la privada de Catalunya” no es decarta que el carismàtic presentador torni a presentar un espai a 8TV més endavant.

Ondas Arus

Etiquetat , ,

One thought on “EXCLUSIVA: CONFIRMAT: Adéu a l'”Arucitys”

  1. Roser ha dit:

    Ánimo no decaigas, Te encontraba un poco decaído últimamente. Hace años que os veo, Me parece que me falta algo. Besos no me falléis… Roser

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: