Telecinco s’emporta el prime time de dimarts

PER SEGON DIA CONSECUTIU, TELECINCO ES CONVERTEIX EN LA CADENA MÉS VISTA DEL PRIME TIME CATALÀ.

José Coronado, és un dels protagonistes de la nova ficció de Telecinco.

José Coronado, és un dels protagonistes de la nova ficció de Telecinco.

Bones dades de Telecinco per segon dia consecutiu. Tot i no dominar en el global del dia, la cadena de Mediaset va ser la cadena més vista de la franja del prime time. La cadena de Fuencarral va estrenar amb èxit la sèrie “El Príncipe”. La ficció, protagonitzada per José Coronado, va assolir 512.000 espectadors de mitjana i un 16,5% de quota de pantalla. Per la seva banda, TV3 va programar l’entrega del “Crackòvia” que no s’havia pogut emetre dilluns com a conseqüència de la vaga dels treballadors de “la nostra”. La sàtira esportiva va quedar-se lluny de les seves dades habituals i ahir només va poder registrar un 12,8% de share i 435.000 seguidors. Seguidament, Tv3 no va poder millorar l’audiència amb l’emissió de la gala dels Premis Gaudí que tampoc va oferir el passar diumenge en un altre dia de vaga dels seus treballadors. La cerimònia només va poder assolir un pobre 8,3% de quota de pantalla i 202.000 espectadors. Les altres opcions de la nit van ser les d’Atresmedia. La Sexta va oferir la pel·lícula “Capitán América: El primer vengador” amb bones dades: 356.000 espectadors, superant la principal cadena del grup, Antena3, que va programar un nou episodi de la sèrie “Bienvenidos al Lolita”. La ficció va registrar un 10,9% de share i 341.000 espectadors. Finalment, cal destacar les bones dades de “La Riera”. La sèrie de TV3 ha tornat als seus registres habituals i ahir va assolir un espectacular 23,2% de share i 472.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 4 DE FEBRER:

Tot i no dominar el prime time, TV3 va ser la cadena més vista del dia. Telecinco en segon lloc per davant d’Antena3. Bones dades per La Sexta. La segona cadena d’Atresmedia va superar a La1. Cuatro es va veure amenaçada per 8TV. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 14,5%
 • Telecinco: 13,3%
 • Antena 3: 9,7%
 • La Sexta: 7,9%
 • La1: 6,6%
 • Cuatro: 4,6%
 • 8TV: 4,3%
 • Nova: 3%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisional):

Com a conseqüència dels últims dies de vaga, TV3 és en tercer lloc de cadenes més vistes per darrere d’Antena3 i de Telecinco. La1 per davant de La Sexta i de Cuatro. 8TV tanca les opcions més vistes.

 • Antena3: 12%
 • Telecinco: 11%
 • TV3: 9,2%
 • La1: 7,5%
 • La Sexta: 6,9%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,7%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: