Antena3, la cadena més vista de diumenge a Catalunya

LA GALA DELS “GOYA” VA SER UNES DE LES OPCIONS MÉS VISTES DE LA NIT AMB UN 16% DE “SHARE”.

Els "Goya" d'aquest any, van aconseguir menys espectadors que la gala de l'any passat.

Els “Goya” d’aquest any, van aconseguir menys espectadors que la gala de l’any passat.

Antena3 domina els caps de setmana. La cadena d’Atresmedia va tornar a ser ahir l’opció més vista de diumenge gràcies a la bona dada que va aconseguir a la franja del prime time. La pel·lícula d’acció “Red” va ser el més vist de la nit amb un excel·lent 18,8% de quota de pantalla i 571.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, “Salvados” a La Sexta va quedar lluny dels seus registres habituals. L’espai conduït per Jordi Èvole només va poder assolir un discret 13,4% de share i 455.000 seguidors. Tot i això, el programa de “El Terrat” va aconseguir imposar-se al seu rival directe, el “30 minuts” de TV3. El veterà espai de “la nostra” no va passar del 13% de quota de pantalla i va reunir 443.000 espectadors. Cal destacar també, la dada de la gala d’entrega dels premis “Goya”. L’espai, aquest any conduït per Manel Fuentes, va aconseguir un 16% de share i 436.000 espectadors de mitjana durant les més de tres hores que va durar. Aquesta edició però, va reunir menys espectadors que la de l’any passat.

AUDIÈNCIES 9 DE FEBRER:

Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. La1, gràcies a la bona dada al prime time, va assolir la tercera posició del dia. Telecinco en quart lloc per davant de Cuatro i de La Sexta. La Sexta3 va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 13,2%
  • TV3: 9,9%
  • La 1: 9%
  • Telecinco: 8,1%
  • Cuatro: 7%
  • La Sexta: 6,1%
  • La Sexta 3: 3,1%
  • FdF: 2,6%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: